Härbrevägen 17

Huddinge
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Härbrevägen 17, Huddinge


Hyra:

4500 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

56 m2


Beskrivning

Stort ledigt rum 31/9
Hej! Jag har en gullig tjej som kommit in på läkarlinjen i Örebro och har valt att ta den platsen och flytta ner dit. Så nu till sista dagen på denna månad (09) Finns ett rum ledigt för den som behöver!

Rummet har en stor balkong och är omöblerad, det ingår bredband på 100mbt och kabeltv med 1,2,3,4,5,6 och 11. El delas från inflyttningsdatumet och det betalas en månad efter. Lägenheten är nära buss station och pendeltågsstation. Kolla Härbrevägen 17! Bussarna åker till Huddinge sjukhus, Farsta centrum, Handensterminal. Nattbuss åker även från centralen till Skogås varje natt se SL vid planering.

Skogås är indelat i många delar och vårt område är beläget västra sidan lite längre bort från centrum vilket är en fördel om du gillar det tyst och lugnt. Det finns både apotek, vårdcentral mm i centrumet.

En hyra + dep tas vid påskrift av inneboendekontraktet och såklart nyckelöverlämningen. Hyran betalas den 25 varje månad, swish är lättast.

*KRAV* Hygien är super viktigt för mig så gärna en renlig person, Inga husdjur, Inga rökare, Inga hål i väggen och inga fester.

Maila vid fler frågor jag svarar så fort jag kan, är i skolan för det mesta så bli inte otåliga om direkta svar inte kommer :).

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Huddinge