Kabarévägen 12

Huddinge
Lägenhet: 6 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Kabarévägen 12, Huddinge


Hyra:

19000 kr

Antal rum:

6 RoK

Boyta:

164 m2


Beskrivning

Magnifik famijevilla i Trångsund
I Skogås i Huddinge Kommun ligger denna magnifika och nyligen renoverade familje villa på 164 kvm fördelat på 7 rum och kök och 1 1/2 plan. Huset har 4 bra tilltagna sovrum och i källaren finns garage att disponera.

Välplanerad och barnvänlig tomt på ca 1000 kvm med gräsytor, fruktträd och lättskötta växter. Härlig stor altan runt stora delar av huset.

Huset ligger ca 10 min promenad från Skogås Centrum med gott om affärer och service samt Pendeltåget som tar ca 20 min in till T-Centralen. I närområdet ligger populära Dreviken med bad sommartid och skridskoåkning vintertid. Här finns också naturreservat med motionsspår och härlig natur.

Huset har genomgående hög standard med bra maskinell utrustning och fantastiska sällskaps ytor.

Planering:
Nedre plan tillika entré:

Välkomnande och väl tilltagen hall med garderob i högblankt vit med spegel, nylagd klinkers med golvvärme i delar av hallen. I övriga hallen nylagd laminat i ljusa och moderna färgval samt väggar i vitt. Till höger i hallen kommer man till ett av sovrummen samt ett helkaklat badrum med Wc. Till vänster finns det mysiga och och ljusa vardagsrummet i vinkel mot matplats, gott om ljusinsläpp från det panorama liknade fönstren och förhöjd mysfaktor med den öppna spisen.

Rakt fram från hallen samt ingång från matplats i vardagsrummet finns det väl tilltagna köket som är relativt nytt och modernt inrett i ljusa färger och bra maskinell standard. Från köket finns den väl tilltagna tvättstugan med både tvättmaskin och tumlare.

Övre plan:

Till övre plan kommer man till via den breda och väl tilltagna trappan. På övre plan har man ett sällskapsrum samt ytterligare 3 väl tilltagna sovrum samt ett nytt och modernt dusch rum med Wc. Här uppe finns även bra med förvaring.

Huset hyrs i stort sett ut ommöblerat och från den 1 Augusti och på längre sikt.

Vi söker seriös och etablerad familj med god ekonomi och goda anställnings former alternativt företag som hyr till en familj. Deposition på 2 månadshyror kommer krävas.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Huddinge