Karolinerstigen 1

Huddinge
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Karolinerstigen 1, Huddinge

Hyra:

6500 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

40 m2


Beskrivning

Minitvåa med lantligt läge, 20min från stan.
Ett lungt och avkopplande läge som påminner en om hur det är att bo på landet. Vi har skog inpå knuten och ett naturskyddsområde med bad alldeles i närheten. Det tar enbart ca 20minuter in till tullarna med bil och ca 30min kommunalt. Busshållplats finns 100m (nedför en brant backe) från dörren.
Parkeringsplats ingår i hyran.

Lägenheten är byggd i öppen planlösning och belägen på bottenvåningen i en villa. Kök med ny häll, ugn, fläkt och kyl/frys och bra förvaring.
I badrummet finns dusch, toa och tvättmaskin och ordentligt med förvaringsutrymmen. I sovrummet får man in en stor säng. 160-180.

Lägenheten är ren och fräsch, byggd 2012 och tillbyggd 2014. Nymålade väggar nu i Augusti efter föregående hyresgäst. Egen altan ca 5x5meter stor, precis utanför dörren.

Ej bredband för tillfället men kontrakt angående öppenfiber (Upp till 1000Mbit) är påskrivet. Hyra 6500 plus el, mm. kostnaden brukar bli ca 7000kr ink allt.

Deposition tas sedvanligt ut. Ledig omgående, 1 september.

Maila en liten "beskrivning" av dig själv och bifoga telefonnummer så ringer jag upp med en tid då du kan komma på visning.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Huddinge