Loftvägen 7

Huddinge
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Loftvägen 7, Huddinge


Hyra:

4000 kr

Antal rum:

1 RoK


Beskrivning

Rum i Skogås i 3-rumslägenhet
Mina föräldrar söker en ny hyresgäst till ett fint litet rum i deras lägenhet på nedre botten i ett lugnt och trevligt bostadsrätts-område i Skogås. En lägenhet med lite "radhuskänsla" med altan och fina rabatter med blommor, färska örter/kryddor, hallon och jordgubbar m.m.

Rummet är fullt möblerat för compact-living, du har separat ingång och egen liten fika-sittplats. Du får utöver det 2 extra garderober i hallen samt en låda i badrummet. Internet, tv och el ingår i hyran. Delat kök och badrum med badkar.

Vi/familjen har ett landställe i Sörmland där vi spenderar mycket tid (speciellt på sommaren) och då har du inte bara altanen och jordgubbarna för dig själv utan även det stora vardagsrummet med jätte-soffa och tv att vräka ut dig på.

Mina föräldrar, Eva och Nisse, har två katter och jag (dotter som hjälper till med annonsen och ibland hälsar på i Stockholm) har två hundar så du får inte vara allergisk. Har du egna djur kan det diskuteras och röker gör vi utomhus.

Du behöver varken vara superpedant eller mus-tyst men måste ha respekten som behövs när man ska dela boende med någon, vanligt sunt förnuft och ettikett helt enkelt (som att fylla diskmaskin efter matlagning och ta ut dina sopor). Samma respekt ges naturligtvis till dig och ditt utrymme.

Den nuvarande hyresgästen har bott hos oss i över två år men då han tyvärr på sistonde mer som regel än undantag strulat med hyran så sökes en ny hyresgäst.

Tillträde i januari eller efter överenskommelse.

1 månadshyra i förskott krävs och du ska kunna lämna rekomendationer från tidigare hyresvärd eller föräldrar/arbetsgivare/annan person som kännt dig länge.

Skicka ett mail och berätta lite om vem du är, vad du jobbar med/pluggar till, varför och hur länge du vill hyra. Stor vikt läggs på vem du är som person, gärna en tjej/kvinna men absolut inget krav.

Trevlig Advent!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Huddinge