Norrbyvägen

Huddinge
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Norrbyvägen, Huddinge


Hyra:

6000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

19 m2


Beskrivning

Uthyrningsdel i villa i Huddinge
Uthyrningsdel i en stor villa nära Huddinge centrum för en person. Här rår du dig själv i din egna del av huset.

Lägenheten har

· Ett bostadsrum på ca 14 kvm med säng (kan enkelt göras om till dubbelsäng om du får nattgäst någon gång), bord + två stolar.

· Två skåp + förvaringsutrymme under sängen

· Egen ingång med egen hall med garderob

· Separat kök med spis (tre plattor), fläkt + diskbänk samt flera köksskåp

· Micro

· Erforderlig köksutrustning ink vattenkokare

· Stor kyl och frys

· Egen dusch

· Egen WC, med tvättställ och badrumsskåp

· Förberett för tv uttag (kopplad till parabol)

Vi delar på tvättstugan som finns jämte uthyrningsdelen. Vid tvättstugan finns även duschen samt en bastu du kan få använda i rimlig omfattning.

Egen del av tomten för sköna stunder under plommonträd. Goda parkeringsmöjligheter på gatan. Nära till Huddinge station med pendeltåg som tar dig in till Sth Central på 16 minuter eller till Södertörns Högskola på 5 minuter. Huddinge stationen når du med buss (ca 400 m till busshållplats) eller cykel på fem minuter.

I hyran ingår el, vatten och uppvärmning.
Uthyres från och med den femte juli och med en ömsesidig uppsägningstid på en månad. Två månaders hyra i deposition som återfås vid avflyttning. Stämmer personkemin mellan oss finns möjlighet till långtidsboende i denna lägenhet.

Vi söker en lugn och skötsam person som förstår vad det innebär att ta ansvar för den del av fastigheten man disponerar/nyttjar. Naturligtvis har du en ordnad ekonomi och inkomst, inga betalningsanmärkningar. Likaså är det ett krav att du är rökfri och inte har några husdjur med dig.

Låter detta som ett intressant boende för dig så maila oss då några rader och berätta om dig själv och på vilket sätt du avser att utnyttja lägenheten samt vad som gör dig till den perfekte hyresgästen :-)

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Huddinge