Porlabacken 15

Huddinge
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Porlabacken 15, Huddinge


Hyra:

4000 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

15 m2


Beskrivning

Rum i stor 4a med världens bästa roomies
Hej!

Jag hyr ut ett rum från 1/9-20/12. Slutdatum kan diskuteras men däromkring.

Rummet ligger i en stor och ljus 4a på 100 kvm i Hagsätra. Rummet som du i så fall hyr är mitt möblerade rum som jag hyr ut på grund av att jag själv studerar och bor i Uppsala under terminen. I övrigt bor det två andra tjejer i lägenheten, Louise och Rebecca. Louise är 24 år och börjar plugga socionomprogrammet nu till hösten. Hon har bott här i ca 1,5 år. Den andra tjejen heter Rebecca, även hon 24 år. Rebecca har precis flyttat in och kommer att bo här under tiden som hon letar efter att köpa något eget. Du kommer att dela toalett och dusch med en person, då det andra rummet, som Louise bor i, har en egen toalett och dusch. Kök, vardagsrum och balkong delar ni alla tre på. Hyran ligger på 4000 kr och då ingår bredband och TV.

Det finns goda kommunikationer, tunnelbanans gröna linje går raka vägen in till stan på ca 20 min och det finns även en buss som tar dig till Älvsjö och pendeltågen på ca 10 min. Utanför dörren stannar även nattbussen om man skulle råka bli kvar i stan allt för sent på en vardag.

I rummet finns världens bästa säng (140 cm) och en byrå + en tillhörande klädkammare precis utanför. I vardagsrummet finns soffa, TV, skrivbord osv. Det är mest där vi hänger tillsammans.

Vi letar efter en tjej som kan ta hand om mitt rum under terminen. Eftersom ni kommer att dela på kök, vardagsrum och toalett så är det viktigt att man plockar undan efter sig och håller det rent och snyggt, men i övrigt så är det viktigast att personkemin funkar!

Hör av dig om det låter intressant så kan vi boka in en träff!

Med vänliga hälsningar
Fanny Edfeldt

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Huddinge