Rådsvägen 3

Huddinge
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Rådsvägen 3, Huddinge


Hyra:

16000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

63 m2


Beskrivning

Topputrustad, nyrenoverad tvåa inkl parkering
Vid lugna och trivsamma Kvarnbergsplan hyr jag nu ut min rymliga, ljusa och fräscha vindslägenhet på 63 kvadratmeter den 22:a November och sex månader framåt. Lägenheten ligger en kort promenad från Huddinge centrum och pendeltåget som tar dig till Stockholm på 16 minuter. Parkeringsplats, som är bekvämt placerad utanför dörren bredvid föreningens grillplats, ingår i hyran och 8 minuter med bil tar dig till Flemingsberg och Huddinge sjukhus. Dessutom går buss 742 till Huddinge sjukhus bara hundra meter från dörren.

Lägenheten ligger lugnt och ljudisolerat på fjärde våningen vilket ger ett underbart ljusinsläpp och utsikt. Det vackra parkettgolvet i de båda sovrummen är original medan de flesta ytskikten i resten av lägenheten är nya. Badrummet uppgraderades 2012 och har tvättmaskin. Köket innehåller all modern köksutrustning du behöver, inklusive diskmaskin för högsta komfort. Lägenheten uthyrs möblerad med 65" UltraHD TV med Chromecast, bäddsoffa och tv-möbel.

I hyran ingår el, vatten, värme, parkering och bredband från Com-Hem.

Jag hyr ut lägenheten i 6 månader med möjlighet till förlängning beroende på om jag behöver ha lägenheten tillbaks efter det eller inte.

Jag söker dig som är rökfri, djurfri och barnfri och vill flytta in den 22:a November. En månadshyra i deposition.

Låter det intressant? Skicka mig ett mail där du berättar om dig själv och bifoga gärna resultatet från www.minuc.se/min-upplysning/

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Huddinge