Rådsvägen 4B

Huddinge
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Rådsvägen 4B, Huddinge


Hyra:

3500 kr

Antal rum:

1 RoK


Beskrivning

Rum uthyres
Hejsan!
Jag hyr ut ett möblerat eller omöblerat rum till en skötsam person för 3.500kr. Lägenheten är belägen i Kvarnbergsplan på Rådsvägen 4B. Det ingår tvättstuga, 250mbit trådlöst internet, el och tillgång till resten av lägenheten. Det är 10 min gångavstånd ner till Huddinge Centrum centrum och pendeltåg och 3 minuter med bilen, finns många bussar som åker överallt och dem stannar precis bakom huset. Det tar 20 minuter med pendeln in till Stockholm Central.

Jag ser helst att du inte har några husdjur. Har du husdjur får vi diskutera det. Du måste vara skötsam, ordningsam och renlig av dig. Vi hjälps åt att hålla rent och man plockar undan efter sig om man använt något.

Du måste kunna lämna in en deposition motsvarande en månadshyra innan inflytt. Kontakta mig snarast ifall detta låter intressant.

Lägenheten har två rum, en som hyrs ut till en person som jag litar upp till 100% och den andra är tillgängliga ifrån idag och hyrs ut tillsvidare.

Jag är en person som reser mycket och precis köpt ett hus, det är därför jag ska inte bo mer i lägenheten och vill hyra rummet.
Med vänliga hälsningar

Rudy C.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Huddinge