Rådsvägen 7H

Huddinge
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Rådsvägen 7H, Huddinge


Hyra:

11500 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

38 m2


Beskrivning

Huddinge - 2 rok - tillsv - 11 500 kr/mån
Uthyrningsperiod: 2016-08-22 - tillsvidare

2:a i Huddinge uthyres

En tvåa vid Kvarnbergsplan, ett stenkast från Huddinge Centrum finns nu möjlig att hyra minst ett halvår, med möjlighet till förlängning om allting fungerar som det ska. Denna nyligen totalrenoverade finns i ett centralt och lugnt område, och förefaller vara perfekt för den som jobbar i Huddinge eller studerar i Södertörn/Flemingsberg. Lägenheten är hemtrevlig med tilltalande planlösning som erbjuder väldigt ljusa ytor. Lägenheten hyrs ut möblerad, men om någon möbel eller liknande är icke-önskvärd, så går detta givetvis att lösa. Samtliga driftskostnader ingår i hyran.

Kommunikationerna är väldigt bra. Promenadavstånd till Huddinge Centrum är ca 10 minuter, och det går mängder med bussar just utanför huset. Och går man 5 minuter finner man även buss 172 vid Huddingevägen, som tar en till närmsta tunnelbana (Rågsved/Högdalen) på 5-7 minuter; eller till Södertörns Högskola/Huddinge Sjukhus på lika kort tid. I Huddinge Centrum frekventerar pendeltåget ofta, Flemingsberg ligger en station bort; och till Södra Station tar det 12 minuter.

703, 710 (Sörskogen - Fruängen)*
705 (Balingsnäs - Stuvsta Station)*
742 (Huddinge - Östra Skogås; till Södertörns Högskola/Huddinge Sjukhus 7 min)*
744 (Balingsnäs - Högdalen) *
791 (nattbuss Stockholm C - Södertälje; Kvarnbergsplan - Centralen, 15 min)*
172 (Norsborg - Skarpnäck) *
* = Går förbi Huddinge Centrum

Möblering: Fullt möblerad (inkl. diskmaskin) En större säng (120 cm) finns i sovrummet än den som visas på bild. Även en annan, större soffa har nu tagit plats i vardagsrummet än den som återfinns på bilden.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Huddinge