Röntgenvägen 5

Huddinge
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Röntgenvägen 5, Huddinge


Hyra:

3500 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

42 m2


Beskrivning

Ett rum uthyres långtid i Flemingsbergs C
Hej!

Har ett rum ledigt i min tvåa som ligger i Flemingsbergs centrum, mycket nära Södertörns högskola, Karolinska universitetssjukhuset och tågstationen. Det är rummet som syns till höger i bild som jag hyr ut under en längre tid. Rummet är inte möblerat. I hyran ingår allt, även bredband och hemförsäkring.

Jag brukar spendera större delen av dagarna på Stockholms universitet där jag studerar juristprogrammet och utöver detta jobbar jag väldigt många timmar under kvällar och helger på mitt deltidsjobb, så därför kommer jag inte att nyttja lägenheten alltför mycket och när jag väl är där kommer jag mestadels att hålla på mitt rum.

Du som vill hyra rummet ska vara en hygglig person som har en månatlig inkomst i form av CSN eller lön. Du får ha katt med dig men inte hund då jag helst vill slippa rasta denna när du inte är där. Fiskar är också tillåtet. Är du intresserad av att hyra rummet så kan du skicka ett mejl eller sms där du berättar lite om dig själv och om din nuvarande boendesituation och om jag tror att vi skulle kunna passa att bo tillsammans så hör jag av mig så snart som möjligt och bestämmer en tid då du kan komma och kolla på rummet.

Tack för att ni tog er tiden att läsa min annons!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Huddinge