Segelledsvägen 2

Huddinge
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Segelledsvägen 2, Huddinge


Hyra:

14000 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

120 m2


Beskrivning

Exklusiv 3:a 120 m2 på sjötomt mot mälaren
Kanonfin Nyproducerad 3:a på 120 kvm byggd på sjötomt med flera stora fönster och fantastisk utsikt mot mälaren och ekerö.
Stora gemensamma ytor och ett stort välplanerat kök. Med närhet till både natur, vatten och shopping. Lägenheten är möblerad med stilren design och har 2 fantastiska balkonger varav den ena med utsikt över mälaren. Stor kamin för mysiga hemmakvällar och skön värme på vintern.

Närmaste T-bana är Vårby Gård och Vårberg som ligger på ca 15-20 minuters promenad från lägenheten (tar 28 min till T-centralen). Bil rekommenderas men man klarar sig utan. Parkering finns på gatan utanför och med bil tar det inte mer än 5 min till Kungens Kurva, IKEA eller Skärholmen Centrum och 15-20 min in till stan.

Lägenheten byggdes klart 2015 med en väldigt modern och fräsch arkitektur. Den är en del av en större fastighet med flera lägenheter. Området är väldigt lugnt, tyst och ligger precis intill Korpberget som är ett biotopskyddsområde för friluftsliv och biologisk mångfald. Inga störande grannar eller störande trafik. Det finns vackra promenadstråk, badbryggor och stränder i närheten.

Övrigt:
- I hyran ingår internet, golvvärme och varmvatten.
- luftvärmepump finns som ger extra värme på vintern och kan användas som AC under sommaren.
- El ingår inte.
- Viss tomtarbete pågår fortfarande men inget som stör och inget som görs vintertid.

Möblering:
Kök: Mikrovågsugn, diskmaskin, köksbord samt stolar
Badrum: Dusch, tvättmaskin och värmegolv
Vardagsrum: TV, soffor och soffbord
Sovrum: Garderober och nattduksbord

Lugna hyresgäster med fast inkomst sökes. Ni ska vara helt rökfria (inte okej att röka utanför och gå in då min fru är allergisk), inte ha några husdjur och ha fast inkomst / stabil ekonomi. Jag önskar boendereferens samt papper som visar var du arbetar/studerar. Då detta är ett flerfamiljshus önskar vi att man visar respekt för övriga grannar.

2 månaders deposition betalas vid kontraktskrivning som skrivs omgående när lämplig hyresgäst finnes. Deposition återfås vid utflyttning ifall möbler och lägenhet är i samma skick som vid inflytt. Flyttstäd skall också vara genomförd eller ordnas av oss och dras av från deposition.
Uthyrningsperiod ca 5 månader, från 26 oktober till 3:e April. Viss flexibilitet på datumen kan kanske ordnas.

Tar endast emot förfrågningar via e-mail. Skriv gärna och berätta kort om er så återkommer jag så fort jag kan.

På videosnutten ses balkongerna på båda sidorna av fastigheten

Pris : 14 000:- / månad

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Huddinge