Småbrukets Backe 50

Huddinge
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Småbrukets Backe 50, Huddinge
Hyrdes ut: 2016-08-17

Hyra:

4638 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

23 m2

Våningsplan:

2


Hyresvärdens beskrivning

Wästbygg har utvecklat och bygger nu för tjänstepensionsbolaget Alecta 359 hyreslägenheter i Visättra, Huddinge Kommun, 17 km sydväst om Stockholm.
Typ av bostad
Det här är en nybyggd studentlägenhet. Det innebär att ingen har bott i den tidigare.
Det sker ingen visning av lägenheten men du kan titta på ritning här i annonsen. Du behåller din kötid om du tackar ja till en studentlägenhet.
Om området
Visättra är ett expansivt område. Lägenheterna ligger med gångavstånd till campusområdet för Södertörns högskola, KTH och Karolinska Institutet med över 10 000 studenter. Området ligger endast ca 500 meter från Flemingsbergs station med goda kommunikationer till centrala Stockholm. I närheten av bostäderna avgår ett antal busslinjer till Flemingsbergs station, Huddinge centrum och Fruängen. Natur och idrott finns direkt utanför dörren i Visättra. Bra motionsspår med skidspår under vintertid samt sportcenter med fotbollsplan, naturgym och ishall. I Visättra finns bland annat matbutik och pizzeria. Flemingsberg centrum erbjuder matbutik, restauranger, bibliotek, gym och apotek. Med ca 15 minuters bussresa bort erbjuder Huddinge Centrum ett större serviceutbud.
Om lägenheterna
Husens fasadmaterial kommer bestå av puts och träpanel. Varje hus kommer bestå av loftgångar med träpanel i tegelröd kulör samt de putsade fasaderna i gråskala och likadan kulör återfinns på gavlar och baksidor. Byggnaderna ska certifieras enligt Miljöbyggnad med betyget Silver vilket säkerställer en låg energianvändning samt hög kvalitet i inomhusmiljö och material.
Lägenheterna är väl genomtänkta och yteffektiva. Köket kommer bestå av vitt Marbodal kök samt varje lägenhet kommer ha sin egen tvättutrustning med kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

Hyresvärdens krav för bostaden

Max antal hushållsmedlemmar: 2
Du behöver studera i Stockholms län
Du behöver ett antagningsbesked till högskola, universitet eller YH-utbildning
Du behöver studera minst 15 högskolepoäng/termin eller motsvarande
Du får inte ha betalningsanmärkningar
Du får inte ha skulder hos Kronofogden
Du får inte ha anmärkningar från tidigare boende
Du får inte röka i fastigheten

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Huddinge