Staffansvägen 23

Huddinge
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Staffansvägen 23, Huddinge


Hyra:

4600 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

12 m2


Beskrivning

Centrala Stuvsta; 300 m till pendeltåg
Delat boende i centrala Stuvsta. Lummigt med stor trädgård, ljust och med 3 minuter till stationen. 12 min till Stockholm City, ca 7 minuter till Södertörns högskola och KS Huddinge. Till tunnelbana i Liljeholmen västerut tar det ca 20 minuter. Tvärbana Årstaberg 7 min.

1 person/rum och inga husdjur är tillåtna. Det är ett plus om du har erfarenhet av delat boende men viktigast är att du är positivt inställd. Det finns ingen värd i huset. Ljust rum med mycket fönster och uthyres möblerat med säng, garderober och skrivbord (bilden blev tyvärr skakig och rummet känns betydligt större i verkligheten).

Du har tillgång till nyrenoverat badrum (delas med ytterligare 2 hyresgäster). Kök med kylar, frys, diskmaskin, mikro etc. Internet ingår. Tvättmaskin och torktumlare finns.

I Stuvsta centrum har du bank, vårdcentral, mataffär med post café pizzerior sushibar etc. dvs. det nödvändigaste för det dagliga livet.

Rummet hyr du tillsvidare. En extra månadshyra i förskott vid inflyttning samt deposition 1000;- som återlämnas efter avflyttning och städat rum. Obs, rökning inne är ej tillåtet. Rummet är ledigt med omedelbar inflyttning från 1 februari eller enligt överenskommelse.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Huddinge