Stuvsta

Huddinge
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Stuvsta, Huddinge

Hyra:

10500 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

40 m2


Beskrivning

Separat del/våning i radhus i Stuvsta uthyres
Hej!

Separat del (med egen ingång) om två rum, kök/tvättstuga, WC/badkar/dusch i radhus uthyres!

Bottenvåningen på ca 40 kvm är iordninggjord som en egen uthyrningsdel, med bl. a. egen ingång, eget WC/badrum/dusch, kombinerat kök och tvättstuga (inkl tvättmaskin, torktumlare, kyl med frysfack, kokplatta och microvågsugn. Det finns två fräscha rum om ca 8 kvm/st, varav ett som innehåller många garderober. Våningen är möblerad, men kan diskuteras vad som passar bäst. Dessutom ingår en egen stor trädeckad altan om ca 35 kvm med fin natur kring knuten.

Det som kommer att ingå i hyran är el, värme, vatten, sophämtning, wifi.

Radhuset är beläget nära Stuvsta, och det går bussar till Huddinge C (pendeltåg) eller Fruängen (därifrån T-bana). En promenad till pendeltåget tar ca 15 min, sedan 12 min tågresa så är du i city.

Ni som är ett par utan barn, två vänner eller om du helt enkelt vill bo själv är välkomna att höra av er! Tillträde omgående eller enligt överenskommelse, korttidshyra eller tillsvidare. Jag som bor här är en lugn och trevlig kille på 37 år som är lagom sportintresserad, matlagningsglad och social person. Hör av er så tar vi det därifrån! Har ni några frågor är det bara kontakta mig!

Ha en bra dag!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Huddinge