Stuvsta

Huddinge
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Stuvsta, Huddinge

Hyra:

10500 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

50 m2


Beskrivning

Fin 2:a med separat entré och altan i radhus
Hej,

Hyr härmed ut en fin 2-rums lägenhet om ca 50 kvm i ett eget separat våningsplan i mitt radhus. Huset är beläget i ett mysigt radhusområde med fin natur runt knuten och väldigt lugnt läge. Lägenheten består av två rum, ett enklare kök (kyl/frysfack, två kokplattor, micro) kombinerat med tvättstuga, ett stort helkaklat badrum och en stor tillhörande trädeckad altan som är ca 35 kvm mot lummig baksida och natur. I ett av rummet finns 5-6 stora garderober. Det är en separat ingång/entré till lägenheten ifrån altanen. Lägenheten hyrs ut möblerad.

Kollektivt ressätt så finns det buss till Huddinge C (pendeltåg och bussar) eller till Fruängen C (t-bana), alternativt en promenad om ca 15 min. till Stuvsta. Därifrån till city tar det 12 min med tåg.

Jag söker en person (eller lugnt par) som värdesätter en lugn tillvaro, är noggrann och tror sig trivas i ett eget våningsplan i Stuvsta=). Du får gärna berätta lite om dig själv och vad du gör till vardags. Självklart är ett samtal tillsammans något som vi tar, i det fall det blir aktuellt, för att se hur det känns för båda.

Jag som bor i övriga delar av radhuset är en 37-årig hyfsat sportintresserad kille, som enligt mig själv har sunda och vettiga värderingar, trivs väldigt bra i allmänhet, barnfri, matlagningsglad och trevlig i mitt sätt att vara hoppas jag=).

Lägenheten hyrs ut fr.o.m. juli och tills vidare, eller enligt överenskommen tid. I hyran ingår el, värme, vatten, sophämtning, uppkoppling (ADSL). En månadshyra i deposition.

Skicka gärna ett beskrivande mail så hoppas jag att vi hörs!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Huddinge