Svartviksvägen

Huddinge
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Svartviksvägen, Huddinge


Hyra:

4480 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

23 m2


Beskrivning

Stuga nära sjön Magelungen
Längtar du efter en egen oas? En trädgård med gamla äppelträd och skogen som närmsta granne, samtidigt som du kan tänka dig en spartansk standard för att få just det? Då finns det en liten stuga att hyra!

Fakta:

En liten stuga, 23kvm, enkel standard. 1,5 rum och ett litet kök, separett-toalett inomhus. Idag varken dusch eller tvättmaskin men det kommer att byggas. Vi som bott här permanent i fyra år har haft tillgång till dusch och tvätt på arbeten/skola, så det är bra om du också har det. Tillgång till tvättstuga finns men förutsätter i princip bil.

Fördelar:

Du får en tomt på drygt 1700kvm, egen parkeringsplats plus besöksparkering, ett gäng äppelträd, vinbär, hallon, ett fantastiskt plommonträd på upphällningen, samt en hel del blommor. Du kommer ha tre grannar - en bofast (som inte syns den gröna delen av året), en sommarstuga som sällan besöks, samt en tredje "granne" - kilometervis med bär- och svampskog. I närheten finns två ridskolor samt Ågesta golfbana, och tar du den lilla bron över sjön kommer du fram till Farsta Gård, där Farstabadet (utomhus) och Farstahallen med all möjlig träning (och duschar!) finns.

Bredband: Fiber är indraget, du väljer själv operatör. TV via fiber/ gammal antenn.

Handlar gör du närmast i Farsta Centrum, ca 10-15 minuter med cykel, eller tio minuter med bil - vilket även gäller Stuvsta, om man föredrar det.

Det är 800 meter till buss 742 som tar dig till pendeltåg i Stuvsta eller Farsta Strand, liksom tunnelbana i Farsta Strand. Bussen går mellan Huddinge Sjukhus och Skogås.

Stugan hyrs nu ut för att vi blivit fler i familjen. Att bo så här kräver en del mod av den som vill göra det och jag som hyr ut har både fått höra att jag inte är klok och att det är ett drömboende! För dig som ska bo så här ska det förstås vara en dröm, precis som det varit för mig att komma bort från betongen och ändå vara ganska nära stan. Med bil är det exakt 10km till Gullmarsplan härifrån. Området heter Svartvik.

Du kommer ha huset för dig själv men under en tid kommer arbeten utföras på övriga byggnader och baksidan av denna stuga. Naturligtvis kommer vi överens om när, för att minska störningarna oss emellan.

Vill du ha det på något annat sätt? Det går nog att lösa! Är det en bestående förändring vi är överens om kan det dras av på hyran.

Annan fakta:

Äldre kyl, frys och spis, fläkt från 2010
Separett 2013
Uppvärmning: luftvärmepump
Katt och hamster har bott i huset
Försäkring, el och sophämtning övertar du av mig
Trädgårdsskötsel enligt överenskommelse
Snöskottning utför du
Delvis möblerat/ omöblerat (du väljer)

Uthyres årsvis. Hyran erläggs månadsvis i förskott, plus tre månadshyror i deposition. Tre månaders uppsägning från båda parter (då din förskottshyra räknas av).

Du behöver minst tre referenser, vara skötsam och rökfri. Maila och berätta om vem du/ni är och varför du vill hyra ett hus som detta.

Tillträde efter överenskommelse, möjlighet till snabbt tillträde.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Huddinge