Terapivägen 14D

Huddinge
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Terapivägen 14D, Huddinge
Hyrdes ut: 2016-01-26


Hyra:

3800 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

75 m2


Beskrivning

Hej!

Jag bor i en jättefin trea på ca 75kvm och kommer därför att hyra ut ett rum. Lägenheten ligger 130m från pendeltågen och SJ tågen, 5 min gångavstånd från karolinska institutet och karolinska sjukhuset, samt till Södertörns högskola.
Nära till centrum med matbutik, frisör, foodcourt och ett gym som har öppet dygnet runt.
Det tar endast 15 min in till stan (Stockholm city) med pendeltåg.

Jag vill hyra ut ett litet mysigt, och oerhört charmigt, möblerat sovrum, men du får även fri tillgång till resten av hela lägenheten utom mitt sovrum. Lägenheten består av hall, badrum, kök, vardagsrum och en ljuvlig balkong med fin utsikt från 9:e våningen.

I hyran ingår möbler, värme, vatten, tv, internet och tvätt och/sköljmedel.

Du kommer att dela lägenhet med mig, en trevlig studerande tjej på 27 år som jobbar som ekonomiassistent vid sidan om studierna.

Sökes: lugn, renlig, ordningsam, och en skötsam tjej/kvinna med ordnad ekonomi som inte har några problem med att träffa sina vänner ute(denna lägenhet är endast för den som hyr.). Du ska vara rök och djurfri.
Denna annons gäller endast för en person, och endast en kvinna.

Hyran ligger på 3800 kr plus en månads deposition. Rummet hyrs endast ut för en längre period. Rummet hyrs ut från och med den 1:a februari.
Tveka inte på att höra av dig! Skriv ihop ett mail /sms med info om dig själv, och med referens så kommer jag sedan att höra av mig.

Endast seriösa svar!

Ha en trevlig dag!

//Diana

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Huddinge