Terapivägen 14D

Huddinge
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Terapivägen 14D, Huddinge


Hyra:

6500 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

33 m2


Beskrivning

1a uthyres 5 min från Flemingsbergs station
På grund av arbete på annan ort hyr vi ut vår 1a på Terapivägen från 15 juli för en längre tid framöver. Hyran är 6500 kr/månad och en månads deposition tillkommer innan tillträde.

Lägenheten passar en person eller ett par och ligger ca 5-10 minuters promenad från Flemingsbergs station där pendeltåget tar dig/er in till centralen på 19 minuter. Det tar mindre än 10 minuter att gå till Södertörns högskola och KI, Huddinge sjukhus samt Flemingsbergs centrum med butiker och mataffär.

I lägenheten finns kök, badrum, sovalkov och en stor balkong där man kan njuta av soligt väder eller förvara det mesta. Precis utanför lägenhetsdörren finns även ett förråd med bra möjligheter. I trappuppgången finns även en bra tvättstuga med gott om tider. Graden av möblemang kan diskuteras. Möjligheter att diskutera är soffa/gästsäng, säng (120 cm), soffbord, datorbord/hörnmöbel samt möbler för balkongen.

I hyran ingår vatten, värme, el, internet och kabeltv (basutbud).

Är du/ni intresserad av lägenheten? Skicka isåfall ett mail med en kort presentation av dig själv så återkommer vi med mer information och bilder.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Huddinge