Vallhornsvägen 6

Huddinge
Lägenhet: 4 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Vallhornsvägen 6, Huddinge


Hyra:

6000 kr

Antal rum:

4 RoK

Boyta:

25 m2


Beskrivning

Fin liten etta med egen ingång uthyres
Lägenheten vi bor i är ursprungligen en fyran och en liten etta (25kvm). Den lilla ettan är omöblerad och har egen ingång med säkerhetsdörr, en pytteliten hall, bra med garderober, eget toalett och dusch som är stambyte. Det finns liten kylskåp, spis plattor för att laga mat. Allra bäst passar boendet förmodligen för ensamma.

Det är ett lugnt och tryggt område och med kollektivtrafiken tar man sig enkelt till T-centralen på ungefär 18 minuter och 20 minuter till Huddinge station samt 5 in till handen terminalen.

Jag har tillrade till lägenheten nästa vecka 24/10 och kan inte visa den i nuläget. Tidigaste inflyttning sker 26 Oktober 2015.

Söker 1 person för boende, helst kvinna eller 1 man efter 37-40 ålder. Kravs:- ej barnfamiljer, ej rökare, ej högt Music eller inga fester. Om ni inter uppfyller kräver bryter vi kontrakten. I hyrans pris 6000kr/mån ingår allt, el, tvättstuga mm. månadshyra betalas i förskott samt två månadshyra i deposition. Hyresperioden är 6 månader eventuellt längre till 1 år eller 1-1/2 med 3 månad deposition.
Skriv om dig lite mer, vad du jobbar, Vem är du osv. Du ska visa lönespecifikation och ID. Vi skriver kontrakt för 6 månader sen med eventuellt förlängning om allt går bra mellan oss.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Huddinge