Ingsta 37

Hudiksvall
Lägenhet: 6 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Ingsta 37, Hudiksvall


Hyra:

8000 kr

Antal rum:

6 RoK

Boyta:

160 m2


Beskrivning

Enplansvilla 130 kvm + 30 kvm sidobyggnad
Välisolerad Enplansvilla uthyres i trivsamma Ingsta Rogsta, 8 km från Hudiksvalls på väg mot natursköna Hornslandet. Huset har ogenerat läge, Rogsta Hembygdsgård (ca150 m bort) är närmaste granne mot väster. Perfekt för den stora familjen eller generationsboende.

Gott om strövområden för både människor och ev. husdjur i angränsande skogsområde.

Tillgänglig from 1 maj 2016.

75 m till Busshållplats med kommunikation flera turer dagligen på vardagar till Hudiksvall/Hornslandet. Skolskuts finns. Lanthandelservice (ICA) finns med varor direkt utkört till bostaden (för 10:- !) om man så önskar, om man inte hellre vill åka in till Hudiksvall för att handla.

Huvudbyggnaden är på 130 kvm, 5 rum, med låga uppvärmningskostnader tack vare att uppvärmining av hus och varmvatten sker med bergvärmepump samt att det finns modern ventilation med 80-90 % värmeåtervinning i ventilerad luft. Öppen spis med varmluftsutsläpp i vardagsrum, vedspis i allrum för trivsel och backup,

Utöver huvudbyggnaden finns en sidobyggnad om ca 30 kvm med 1 R + Kök samt kaklad dusch med golvvärme. Uppvärmning av sidobyggnaden sker via huvudbyggnadens bergvärmepump.

Kallhyra 8000:- /månad för båda byggnaderna, dvs huvudbyggnad på 130 kvm, + sidobyggnaden på 30 kvm.

Ev. kan byggnaderna hyras ut separat, kallhyra 7000:-/mån för huvudbyggnaden , kallhyra 2000:-/mån för sidobyggnaden, (driftskostnader för sidobyggnaden ca 700:-/mån på årsbasis).
Hyresgäst som kan hyra båda byggnaderna har företräde.

Driftskostnader ca 20-25000:- totalt per år för båda byggnaderna vid normal innetemperatur och vattenförbrukning och enbart användning av bergvärmepump. För den kostnadmedvetne går det att få ner värmekostnaden ytterligare genom att trivselelda i öppenspisen vid kall väderlek. (vedbod finns)

Garageplats för 1 bil igår, parkeringsmöjligheter för ytterligare 2-3 bilar finns på tomten.

Mindre men "skötsamma" husdjur typ stillsam hund eller katt kan ev godtas. Rökning ej tillåten inomhus.

Uterum mot väster + uteplats i söderläge finnes.

Maila och berätta om dig/er. Kreditupplysning kommer att begäras. Under synnerliga omständigher kan en äldre kreditanmärkning ändå tänkas godtagbar om viss deposition kan läggas, alternativt förhöjd hyra kan utgå.

Uthyres för längre tid, dock max 4 år initialt, därefter kan ev. förlängning ske.

Jag ser helst att kontakt sker per Mail. Vill du ringa är det OK men vänligen INGA samtal efter kl 21 tack då jag för tillfället befinner mig i en annan tidszon...

Visning efter Ö-K

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Hudiksvall