Lingarövägen

Hudiksvall
Lägenhet: 5 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Lingarövägen, Hudiksvall


Hyra:

10000 kr

Antal rum:

5 RoK

Boyta:

95 m2


Beskrivning

Villa vid havet, fantastisk utsikt, strand
2 vånings villa med gäststuga hyrs ut i begränsad period. Ca 9 oktober (kanske lite tidigare) till 31 mars 2017. Stor terrass, delvis under tak, med utsikt över Gäddviken som leder ut i Östersjön. Egen sandstrand och 2 bryggor. Komplett med liten robåt samt båtmotor (4 hk).

Huvudhuset är en tidigare stuga som blivit totalrenoverad och utbyggd 2014. Komplett med möbler, 4 sängar, TV apparater, playstation, luftvärmepump, en öppen spis och 2 kaminer, bastu. Bottenvåningen består av ett öppet kök med kamin, hall, bad med WC, vardagsrum/matsal. Också ingång från vardagsrum till SPA rum med bastu. Övervåningen består av en liten TV krok, öppet stort sovrum med fantastisk utsikt, samt ett mindre gästsovrum. I huvudsovrummet är det stora Hästens sängar med elstyrning och massage.

Gästhuset består av 2 sovrum. Ett med våningssäng med plats till 3 samt ett sorum med dubbelsäng. Ett av rummen har också TV och ett litet kylskåp. Elvärme.

I övrig kan det nämnas att det är golvvärme på bad, internet (4G), badtunna innfäld i terrassen, grill, eldstad ute, satelit TV, vanlig TV etc etc. Huset ligger bara några meter från Gäddviken. Från huset är det bara 12 km helt in till centrum av Hudiksvall.

Vi önskar att hyra ut i denna perioden om vi hittar riktiga intressenter. Hyran är 10.000 per månad (eller efter avtal) och det tillkommer bara ström och slamtömningkostnad.

Mail eller SMS kontakt tack. Kom gärna med frågor eller funderingar!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Hudiksvall