Rosenhillsvägen

Jämshög
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Rosenhillsvägen, Jämshög
Hyrdes ut: 2022-08-01
HyraHyra:

5170 kr

RumAntal rum:

2 RoK

BoytaBoyta:

60 m2

VåningsplanVåningsplan:

2

Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten:


Lägenheten:

Ungefär fyra kilometer söder om Olofström hittar du det lilla samhället Jämshög. Många förknippar säkert Jämshög med Sven-Edvin Salje eller Harry Martinsson. Det moderna Jämshög är ett väldigt mysigt samhälle med mycket vacker natur i närområdet och en gemenskap bland människorna som kan kännas unik och bidrar till ökad trivsel.

Här finns ett varierande utbud av lägenheter fördelat på några olika områden.
På Olle Montanus Väg finns marklägenheter i ett väldigt omtyckt radhusområde, ett annat trevligt, centralt beläget område, är Bengt Nordenbergs Väg, JF Anderssons-, Pehr Thomassons- och Öllers Väg som erbjuder en- till fyrarumslägenheter fördelade på tre våningar.

Några väldigt populära lägenheter är de i fastigheten på Bygatan 5, av Jämshögsborna kallat "Rosa huset", ett hus skilt från övriga fastigheter vi har i Jämshög. Detta är lite som ett eget, lite mindre område med gemytlig känsla och en mysig tillhörande gård där de boende kan träffas.

Såväl "Läkarvillan" på  Ljungrydavägen som "Tullbacken" på Torgil Åldermans Väg har blivit väldigt uppmärksammat och eftertraktat tack vare de vackra lägenheterna med hög standard och sin härliga omgivning. Gemenskapen bland de boende är god och de spenderar gärna tid i intilliggande gemensamhetslokalen. Här bor du som är lite äldre fantastiskt bra och bekvämt.


Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Jämshög

Rapportera fel