Allmogevägen 27

Järfälla
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Allmogevägen 27, Järfälla


Hyra:

12500 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

70 m2


Beskrivning

Fullt möblerad 2:a i Jakobsberg (Jan-Dec -16)
På plan 2 bara ett stenkast från Jakobsberg Centrum och 5 min promenad från pendeltåg och bussterminal ligger vår otroligt fräscha, nyrenoverade lägenhet. I porten finns hiss och en tvättstuga som har ett elektroniskt bokningssystem. Lägenheten hyrs ut fullt möblerad under nästan hela 2016 med inflyttning i januari och här nedan nämner jag en del av det som ingår. Enstaka mindre möbler och annan inredning kan vi plocka bort om du inte vill ha kvar det under din tid här.

Lägenheten har en perfekt planlösning med ett snyggt kök i svart samt vitvaror av bästa kvalitet. Tänk dubbelugn med ånga, induktionshäll och side-by-side kylskåp med inbyggd is- och kolsyremaskin. Matbordet med 4 fina köksstolar har plats för 4 personer och går att dra ut för att göra plats för 6 personer. I köket finns även bl.a. slow cooker med timer, "nyttig" fritös, Dolce Gusto kapselmaskin, vattenkokare och smoothie-blender.

Badrummet är stambytt och har ett lyxigt bubbelbadkar samt nya badrumsmöbler.

I sovrummet står en ny kontinentalsäng på 160 cm, svarta nattduksbord med lådor, en stor byrå och 2 inbyggda garderober med belysning. I Lägenheten finns även ytterligare en garderob av walk-in-modell.

I vardagsrummet står en 3-sits soffa med divan och ett soffbord med dold förvaring.. Här står också en fin TV-möbel med upplyst vinskåp. Från vardagsrummet har du tillgång till en stor och fräsch inglasad balkong med bekväma trädgårdsmöbler.

Hyra: 12 500 kr / mån. Ömsesidig uppsägningstid på 2 månader, men vi söker självklart någon som vill bo här under hela perioden.
2 månaders deposition samt första månadshyran betalas vid kontraktsskrivning och deposition återbetalas efter utflytt.
I hyran ingår el, vatten, värme, bredband (100/10 mbit) och grundutbud av tv-kanaler. Lägenheten hyrs ut möblerad tidigast fr.o.m. 5/1-2016 t.o.m. 22/12-2016. Eventuell förlängning diskuteras under hösten.

Möblerna på bilderna är utbytta mot det som beskrivs i texten.

Du som hyr ska vara barn-, rök- och djurfri, kunna värna om våra saker och grannsämjan i huset.
Det är bara att maila om du har eventuella frågor och om du vill komma på visning.

Mvh
Steve

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Järfälla