Aspnäsvägen 36

Järfälla
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Aspnäsvägen 36, Järfälla


Hyra:

9000 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

42 m2


Beskrivning

1:a RoK i Jakobsberg tillgänglig i 3 års tid
Hej!

Vi hyr ut våran bostadsrätt i Jakobsberg, den blir tillgänglig den 21 december. Vi flyttar ut pga utbildning på annan ort och utbildningen sträcker sig 3 år framåt.

Lägenheten ligger på 4:e våningen, den har nära till busshållplats (Aspnäsvägen, 3 min att gå) men också nära till Jakobsbergs Station(10 min att gå) som har snabba kopplingar in till stan(20min). Lidl finns precis tvärs över gatan och Jakobsbergs Centrum ligger nära med med flera affärer. Lägenheten är handikapps anpassad med stor dörr in till badrummet som har dusch(inte badkar) samt platta trösklar som förenklar för rullstolar. En våning ner finns det tvättstuga som har ett effektivt online bokningssystem. Köket är stort med lagom plats för bord och det finns också en lagom stor garderob som rymmer det mesta. Rummet i sig är stort också och den är enkel att möblera.

Det finns ett förråd kopplat till lägenheten som eventuellt också går att hyra. En del av möblerna kommer vi vilja lämna kvar, dessa får lånas om man vill. Om inte kommer vi vilja förvara dessa möbler i förrådet, men förrådet är stort och det skulle enkelt få plats mycket till om man vill hyra den också. Möbler som lämnas är: säng ram med säng(180 cm bred) och 2 st bokhyllor.

Alla standard krav på uthyrning av lägenhet gäller som t.ex ingen störande musik och ingen skada på väggen eller allmänt i lägenheten. Rökning, barn och husdjur är förbjudet.

Vi letar efter ett par eller en person med ordnad ekonomi och arbete. Vi diskuterar mellan oss hur vi lägger upp hyres tiden, vi börjar gärna med 6 månader och sedan förlänger avtalat med ett år åt gången efter det. Mejla oss en kort beskrivning om vem du är samt telefonnummer så kontaktar vi dig för en visning och för eventuell kontrakt skrivning. Vår e-post: filip.dahlberg@gmail.com. Hör gärna av dig om du har frågor!

I hyran ingår, värme, vatten, tv, några möbler och el. Hyran blir 8700kr/mån eller 9000kr/mån med förrådet. (hyran är beräknad enligt reglerna för "skälig hyra")

Uppsägnings tid blir 3 månader och vi begär att hyran är betald 3 månader i förväg, därmed betalas 3 hyror vid första betalningen.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Järfälla