Engelbrektsvägen 22

Järfälla
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Engelbrektsvägen 22, Järfälla


Hyra:

4500 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

10 m2


Beskrivning

Rum uthyres hos liten trevlig familj
Hej!
Vi är ett par i 30-årsåldern med en åtta månaders flicka som vill hyra ut ett av våra rum i en fyra. Jag (Niklas) jobbar som miljöhandläggare på en kommun och min fru (Maria) är förskollärare. Vi båda är lugna och skötsamma personer som nu vill hitta en ansvarsfull och lugn hyresgäst. Vi söker dig, en ordningsam kvinna med stabil inkomst (studerande eller arbetande), utan husdjur. Rummet kan hyras en kortare eller längre period.

Rummet är på 10 m2 i nyrenoverad lägenhet som ligger i anslutning till Jakobsbergs centrum med ca. sex minuters promenad till pendeltåg (20 min till t-centralen). Närhet till Ikea, Barkarby handelsplats och Järvafältets naturereservat. I hyran ingår el, bredband med wifi, del i kök med diskmaskin samt egen kyl- och frys, egen toalett och delad dusch. Tillgång till egen tvättstugenyckel. Tvättstugan som ligger i källarplanet nås via hissen. Rummet hyres delvis möblerat.
Rummet kostar 4 500 kr i månaden och betalas i förskott varje månad. Deposition motsvarande en månadshyra betalas vid tillträde av rummet.

Om du är intresserad, mejla en kort presentation om dig själv och vad du gör så återkommer vi.
Vi ser fram emot att få höra i från dig.

Vänligen/
Niklas & Maria

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Järfälla