Flygarvägen 23 / 2tr. /barkarby

Järfälla
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Flygarvägen 23 / 2tr. /barkarby, Järfälla

Hyra:

4500 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

14 m2


Beskrivning

Renoverat och fresch rum tillgänglit 27/03
Hej!

Mina inneboende har fått sin egen bostad och skall flytta ut nästa helg alltså den 25 och 26/mars, dvs. att rummet är ledig för inflyttning den 27 mars.
Vad finns i rummet? Inbyggd stor garderob med gott om utrymme för kläder och dylikt; 140 Malmsäng, 2 klubbfåtöljer och ett litet bord; platt TV 40tum med kanalsändningar från Canal digital; internet med snabb uppkoppling alltså hastighet; en byrå med lådor etc.
Tvättstuga finns i huset intill, källarförråd kan användas för att ställa in saker som inte behövs i rummet?; Köket används precis som jag gör alltså man använder det som finns för att kunna laga mat och diska efter sig förstås ;) när det gäller städning, du som hyresgäst ansvarar endast för ditt rum att hålla det rent och fräscht, och att du diskar efter dig, resten sköter jag.
Det här är ingen party lgh. men givetvis kan du ha vänner på besök så länge ni sköter det på ett snyggt sätt, utan buller och strul!!!
Här bor jag med mina 2 söner, en kille på 19 år som är väldigt intresserad av spel och datorer samt musik och därmed spenderar mest av sin tid i sitt rum :) och så har jag en till son som sagt, en fyrbent - Ludde heter han, en Bichon frise, en super allergivänlig ras, tillgiven och väldigt charmig....(hoppas att du som vill överväga att bo hos oss då är det viktigt att du är djurvän eller åtminstone inte rädd). Jag själv pluggar Psykiatri nu.....annars är vi en enkel, glad liten familj, har inte större krav på våra inneboende utom att dem är respektfulla mot de få kraven jag har...
Det är 3-4 min till pendel och bussar och därefter en kvart till Stockholm C. 10 min. med buss till Barkarby Outlet och Barkarbystaden där du finner alla stora butiker, allt från mat till kläder osv.
Uppsägningstid är 1 månad och det är ömsesidigt.
Parkeringsplats kommer finnas från och med 1 maj och då blir kostnad för det som ett kostnadstillägg på 250 kronor (i fall du har bil)
OBS! Jag ser fram emot manliga hyresgäster, framförallt yngre personer eftersom själv har jag en son som är 19 och anser att det är lämpligaste att ha en manlig hyresgäst .....
Om du tycker att det här låter som något det kunde passa just dig är du välkommen att kontakta mig så kan vi boka tid då du skall komma och titta på rummet, osv.

Mvh

Milla

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Järfälla