Frihetsvägen 2

Järfälla
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Frihetsvägen 2, Järfälla


Hyra:

12000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

46 m2


Beskrivning

Lägenhets uthyres
Hejsan!
Jag vill hyra ut min lägenhet vid Jakobsberg C/Järfälla för en längre period. Det är 5 min gångväg till pendeltågsstation/bussterminal och 10 min till centrum och shopping. Det går även bussar flitigt förbi busshållplatsen som ligger precis utanför fastigheten mot pendeltågsstation/bussterminalen.

Lägenheten är en nyproduktion 2 rum och kök på 46kvm. Söderläge och högst upp i huset. Ni/du kommer att vara de första som ska bo i lägenheten. Lägenheten är utrustad med tvättmaskin i badrummet och diskmaskin och mikrougn i köket.I hyran ingår 100 mbit/s bredband med trådlös router, el, värme och vatten. Box-tv HD kanaler.
Tillträde omgående.

Som hyresgäst söker jag i första hand ett par, som är ordningsamma . Ni ska vara omsorgsfulla om ert nya boende och gilla att ha det rent och städat hemma samt gemensamma utrymmen. Ni ska ha stor hänsyn till grannarna och behålla lägenheten i sin toppskick. Ni ska ha fast inkomst alternativt vara studerande, som kan intyga att ni har möjlighet att betala hyran samt ha referenser från tidigare boenden och respektive arbetsgivare . Ni är djur- barn och rökfria.

Deposition på två månadshyror och förskottshyra krävs.

Jag uppskattar om ni skickar ett mail där ni berättar om er.
Om ni undrar något är det bara att höra av sig.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Järfälla