Järfällavägen 98A

Järfälla
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Järfällavägen 98A, Järfälla


Hyra:

10000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

44 m2


Beskrivning

Hyr nyproducerad lägenhet
Lägenheten ligger i ett nytt och lugnt bostadsområde (Söderdalen).
Till Jakobsbergs Centrum är det en gångväg på ca:5 min och där finns det bra förbindelser med både buss och pendeltåg. Pendeltåget till Stockholms central tar 18 minuter och avgår 4-8 ggr per timme dagtid och 2 ggr per timme kvällstid. Med bil tar du dig enkelt in till Stockholm city via E18 (2mil). Det finns även möjlighet att hyra parkeringsplats.

Lägenheten är trevligt planerad med öppet kök/vardagsrum med all köksutrustning som krävs för en modern bostad. Från kök/vardagsrum är det utgång till den härliga balkongen. Intill vardagsrummet så är ingången till den rymliga sovalkoven som rymmer en dubbelsäng. Lägenheten är för övrigt ljust och med mycket ljusinsläpp. Badrummet är inrett med en praktisk torkställning samt en kombinerad tvättmaskin/torktumlare. I hallen finns bra förvaring samt även i köksdelen där en städskrubb finns och en extra garderob. I källaren finns även ett förråd att tillgå på 3kvm.

Då denna lägenhet är helt nyproducerad så är vi väldigt måna om att ni som hyresgäst tillvara tar den på bästa sätt och bibehåller det skicket.

Krav
Ej husdjur, Ej rökare, Deposition 10.000kr

Ingår
Värme, Hushållsel, Kabel-TV, Fiberbredband, Vatten / Avlopp ingår i hyran

Utrustning
Tvättmaskin/Torktumlare i bostad, Dusch, Mikro, Diskmaskin, kabelTV, Balkong

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Järfälla