Kallhäll

Järfälla
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Kallhäll, Järfälla

Hyra:

5000 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

10 m2


Beskrivning

Inneboende sökes
Inneboende sökes!

Dela en tvåa med mig, tjej på 27 år. Lägenheten är belägen i Kallhäll mysiga delen vid bolinder strand, 3 minuter gångavstånd till vattnet och ca 5 minuter till pendeltåg till centralen på 24 min. Det är en relativ nybyggd bostadsrätt (2011) i ett lugnt barnvänligt område, där majoriteten består av pensionärer och barnfamiljer. Lägenheten är en fräsch möblerad tvåa på 52 kvm. Tanken är att du ska få sovrummet (10 kvm), där det finns en 140 cm säng, garderob och ett skrivbord.

Vi delar så klart på kök, toalett och gemensamma utrymmen.

Jag söker efter EN skötsam person som har ordnad ekonomi, djur-och rökfri ,lugn och ganska social. Det är ytterst viktigt att vi respekterar varandra, tycker om att ha det rent runt omkring sig. Det ska vara tyst om nätterna.

Inflytt tidigast 1 december och uthyres t.o.m 12 juni 2016. Disposition 5000 kr och Förskottsbetalning av hyra krävs. I hyran ingår internet, varmvatten, el och ett möblerat sovrum. 2 månaders uppsägningstid.

Fler bilder på lägenheten och planlösning kan skickas på begäran. Mejla mig om du är intresserad, berätta om dig själv. Sedan får du se på lägenheten och en dag att bestämma dig.

Jag kommer kontakta dig om du är intressant

Endast seriösa svar tack!

5000kr/månad

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Järfälla