Kallhäll Centrum, Nära Buss Och Pendeltåg

Järfälla
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Kallhäll Centrum, Nära Buss Och Pendeltåg, Järfälla

Hyra:

8800 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

40 m2


Beskrivning

Superfräsch etta i Kallhäll
P.g.a. arbete på annan ort hyr jag ut min nyrenoverade 1:a under perioden 1 maj 2016 - 31 augusti 2016.
FÖR RÄTT HYRESGÄST FINNS SEDAN MÖJLIGHET TILL TILLSVIDAREBOENDE I UPP TILL 2 ÅR vid intresse, beroende på hur allt har fungerat. Lägenheten ligger i Kallhälls centrum med bara några minuters promenad till bussar och pendeltåg. Lugnt och tyst läge. Ljuvliga motionsspår i naturreservat och härliga badplatser nås inom 10 minuter. Litet centrum med matbutiker, apotek, gym, cafeér etc. i omedelbar närhet. Lägenheten har öppen planlösning, helkakalt badrum, balkong med förmiddagssol, tillhörande egen parkeringsplats med elstolpe utanför dörren och tvättstuga i källaren. Hyran betalas i förskott månadsvis och i den ingår värme, vatten, tv + bredband (fiber/trådlöst), parkering samt tillgång till förråd vid behov. El tillkommer.

Hyrs ut delvis möblerad, enligt ök. oss emellan.

Intresserad?
Skicka ett mail till mig och berätta lite om dig själv. Jag kommer dessvärre inte att kunna besvara alla förfrågningar, men icke-rökare och personer som är vän med dammsugaren har förtur.

Vi kommer att skriva hyreskontrakt och bostadsrättsföreningen behöver godkänna dig som hyresgäst innan inflytt, så krav på hyresgästen är fast inkomst och inga betalningsanmärkningar.

Välkommen med ditt mail!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Järfälla