Kalvshällavägen 11Barkarbystaden

Järfälla
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Kalvshällavägen 11Barkarbystaden, Järfälla

Hyra:

6000 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

10 m2


Beskrivning

Ett rum uthyres i en stor och vacker 3a
Hej
Jag är ofta på resande fot och är inte hemma så ofta. Jag hyr ut ETT rum i min vackra och nybyggda 3a. Jag som person arbetar och tränar en hel del och ganska lugn av mig, söker dig som är noggrann, har ett jobb och renlig. Gärna 30+
Jag har vänner av alla sorter och förutsätter att du, som jag, är openminded och fördomsfri.

I hyran ingår internet, el, vatten och diverse saker som behövs för tvätt och disk.
Lägenheten är vitmålad och har en mycket hög standard. Lägenheten är på våning 5 som är högst upp. Badrummet är helkaklad i vacker mörkgrått och har uppvärmd golv, tvättmaskin och torktumlare. Det stora köket är utrustad med det senaste inom kök och har diskmaskin och matkvarn.

Fasadernas mörkt glaserade tegel bildar en fin kontrast mot den ljusa betongen och ger kvarteret en tyngd. Lägenhetens höga fönster är tvådelade och tillsammans med de svartlackerad balkongräcken skapas ett stringent och elegant uttryck. Lägenheten har utformats för att ge ordentligt ljusinsläpp och fria siktlinjer så att det går att se från rum till rum. Fönstren är väl tilltagna med djupa fönsterbänkar av sten. Lägenhetens fönstren mot gatan så pass höga att de fungerar som franska balkonger.

Husets entréhall blir, genom sin höjd och genomblick till gården, ett rum med unik karaktär där materialen utgörs av rena betongytor, ljus ekpanel på väggarna och mörka, gråa detaljer.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Järfälla