Karlslundsvägen 8

Järfälla
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Karlslundsvägen 8, Järfälla


Hyra:

13000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

54 m2


Beskrivning

Ljus öppen 2:a i Nya Barkarbystaden uthyres
Mycket trevlig ljus lägenhet om 54 kvm högst upp i huset med öppen planlösning. Helt nybyggt område i nya Barkarbystaden, lägenheten är nyproduktion av Wallenstam med mycket fina materialval. I lägenheten finns tvättmaskin, torktumlare, diskmaskin samt stor balkong mot lugn innergård. Mycket bra förvaringsmöjligheter med många garderober samt ett separat källarförråd på ca 3 kvm.

Uthyres tillsvidare med 3 månaders uppsägningstid.

Hyra: 13000 kr - inkl. garageplats i huset.

Icke rökare/djur.

OM LÄGENHETEN:

Läge: Barkarbystaden

Storlek: 2 rok 54 kvm

Arkitekt: Argo Arkitekter AB

Interiör: Den ljusa lägenheten är utformad för ett modernt boende och har genomgående fina materialval och hög standard som askparkett i rummen och 2,60 i rumshöjd.
I de rymliga helkaklade badrummet finns dusch samt tvättmaskin, torktumlare, handdukstork och kommod.
I köket finns även diskmaskin.
Balkongen med fritt läge ut mot den lugna innergården

OM OMRÅDET BARKARBYSTADEN:

Det som en gång var det gamla flygfältet omvandlas nu till en plats där människor bor, arbetar och möts. Barkarbystaden heter den nya spännande stadsdelen som nu växer fram i den del av Järfälla som förknippas med historia. Fullt utbyggd blir stadsdelen med 5000 nya bostäder och 6000 arbetsplatser.

 Läget för kvarteret Segelflyget är optimalt, inte minst med tanke på kommunikationerna som också kommer att förbättras väsentligt med tunnelbanans förlängning av blå linjen. Barkarbystaden kommer att kunna stoltsera med flera torg och gröna oaser som knyts ihop via olika stråk avsedda för gång- och cykeltrafikanter. ICA Max som invigde 2014 finns endast ett par minuter bort från Segelflyget. Runt knuten ligger välkända Barkarby handelsplats som erbjuder en mängd butiker inom bland annat inredning, kläder, sport och hemelektronik.

Segelflyget är ett naturnära boende med stadspuls! Till huset hör en stor kuperad grön gård med ytor för umgänge och gemensamma aktiviteter och under huset finns det möjlighet till parkering i garaget. Husets fasader och balkongskärmar går i färgskalor inspirerade av björkarna i olika årstider. I ett flertal trapphus välkomnas man av en konstnärlig ljussättning som även utåt sett sätter Segelflyget i centrum. I bottenplanen har det flyttat in butiker, caféer och restauranger - allt som hör en levande stadsdel!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Järfälla