Majorsvägen 12B

Järfälla
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Byggvesta
Adress: Majorsvägen 12B, Järfälla
Hyrdes ut: 2016-08-01


Hyra:

8077 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

55 m2

Våningsplan:

2


Hyresvärdens beskrivning

Området:Kvarteret innehåller 199 lägenheter och lokaler mot gatorna i kvarterets hörn. Garage finns under fastigheten med 109 platser. Barkarbystaden erbjuder en unik mix av storstad i kombination med fantastiska områden av stort kulturhistoriskt värde. Närheten till naturen är påtaglig i hela stadsdelen genom parker och trädplanterade boulevarder. Två stora stadsparker erbjuder möjlighet till både avkoppling och idrott, så vare sig du är sugen på en promenad, spela fotboll eller ha en mysig picknick kan du göra det här.

Området:

Om Barkarbystaden

Barkarbystaden är en ny stadsdel i Järfälla kommun som växer så det knakar – under de kommande tio åren blir det 10 000 nya bostäder och 10 000 nya arbetsplatser i en dynamisk stadsmiljö. Inom några år kommer Barkarby station att bli västra Stockholms nya knutpunkt, med både tunnelbana, fjärrtåg och pendeltåg. 

Hela staden är planerad för låg energiförbrukning och långsiktig hållbarhet. Området kommer att ha ett stort utbud av kultur, skolor, service och butiker. Här finns både friskvårdsanläggningar och ett rikt idrotts- och föreningsliv. Under 2015 öppnar Herrestaskolan med sporthall, teaterscen och bibliotek. Barkarby College blir ett utbildningscenter med fokus på naturvetenskap och teknik, där högre utbildning samsas med företag, kultur och service. Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Järfälla