Minutgränd

Järfälla
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Minutgränd, Järfälla


Hyra:

7000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

62 m2


Beskrivning

Rymlig tvåa i Järfälla
Rymlig tvåa uthyres i 6 månader fr o m 1a mars, med mycket goda möjligheter till förlängning. Gångavstånd till Jakobsbergs centrum och pendeltågsstation med 18 minuters resväg till Stockholms central. Även bussförbindelse finns. Coopbutik, grönområden och bad i närområdet.

Lägenheten är totalrenoverad 2015 och uthyres möblerad med nyinköpta möbler och fullständigt husgeråd. Kök utrustad med bland annat varmluftsugn, micro, induktionshäll och diskmaskin. Matplats med plats för 4 personer samt gott om förvaring och utrymme.

Inbjudande vardagsrum med stor soffa med tv- och ljudanläggning. Barbord med fyra tillhörande stolar samt stort ljusinsläpp tack vare de stora fönstren.

Helkaklat duschrum med klinkergolv och golvvärme. Handdukstork och tvättmaskin finns även tillgängliga.

Sovrum med King-size kontinentalsäng om 180x200, TV och garderob. Utgång till balkong om 5 kvm i rakt söderläge med utomhusmöbler och markis.

Rymlig hall med säkerhetsgrind och anslutning till klädkammare med goda förvaringsmöjligheter.

Lägenheten är belägen högst upp i byggnaden, 3tr. Hiss finns ej.

Lägenheten uthyres till dig som är rök-, barn- och husdjursfri. Du är fri från betalningsanmärkningar, är skötsam och pålitlig.

Deposition om två månadshyror (14 000 kr) tillkommer. I hyran ingår värme, vatten och Comhems basutbud med TV-kanaler. Kostnader för hushållsel, bredband och parkering (om så önskas) tillkommer.

Hyresgästen skall själv teckna en egen hemförsäkring med bostadsrättstillägg.

Svar endast på mail. Ge gärna en kort beskrivning av dig själv och bifoga dina kontaktuppgifter så hör jag eventuellt av mig.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Järfälla