Platåvägen 2, Järfälla

Järfälla
Lägenhet: 8 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Platåvägen 2, Järfälla, Järfälla


Hyra:

20000 kr

Antal rum:

8 RoK

Boyta:

267 m2


Beskrivning

Rymlig exklusiv familjevilla 268 kvm totalyta
Rymlig exklusiv familjevilla 268 kvm totalyta

För uthyrning tom maj 2017, from 1 mars 2016 eller senare: Gärna företag. Men även rätt privatperson. Min 1 år. Max tom maj 2017. Eventuellt längre. Ej möblerad. 20.000 kallhyra. Uppvärmning + hushållsel tillkommer. 3 mån deposition. 268 kvm totalyta. Framtida försäljning?. Rymlig, gedigen och välskött familjevilla på fin trädgårdstomt. Lugnt belägen med bekvämt avstånd från centrum, natur och skola. Goda kommunikationer med närhet till skolor och dagis i området. Ett bekvämt och smakfullt boende i ett lugnt och naturnära område med växande popularitet.

Exlusivt totalrenoverat hus med smakfulla ytsikt och exklusiva materialval. Badrum på varje plan med tvättstuga och bastu. Öppen spis på varje plan. 6 sovrum.

KOMMUNIKATIONER

Närmsta pendeltågstation är Jakobsberg. Pendeltåget går mellan Nynäshamn och Bålsta. Dagtid går tågen 4-8 ggr per timme. Tåget tar ca 20 minuter till Stockholm Central. Det finns också bussar som trafikerar norra och västra delen av Stockholm. Bra information om kommunikationer finns på www.sl.se

Avståndet till Stockholm City är ca 23 km, med bil tar man E18. Det är även lätt att ansluta till E4:an om man vill det.

NÄRSERVICE

Jakobsbergs Centrum är ett väl ansett centrum där man hittar nästan allt man kan tänkas behöva. I den inglasade gallerian Stråket finns ett 100-tal butiker, mataffärer och systembolaget. Läs mer på www.jakobsbergscentrum.se.

FRITID OCH NATUR

Ett nät av natursköna gång- och cykelvägar binder samman Järfälla kommun, här är det aldrig långt till naturen och inom cykelavstånd finns både badplatser och stora friluftsområden. Järvafältet, Bolinder, Görväln och undersköna Ängsjö för att nämna några.

Inom fritids- och kulturområdet finns många föreningar som tillsammans med olika verksamheter inom Järfälla kommun ger möjligheter till ett engagerande fritids- och kulturliv.

Det finns goda förutsättningar för friluftsliv och idrottsaktiviteter i simhall, ishallar, slalombacke, sporthallar, fotbollsplaner, golfbana och friluftsbad.

SKOLOR

Förskoleverksamheten är väl utbyggd och erbjuder många valmöjligheter, till exempel förskola, familjedaghem eller öppen förskola. Grundskola för årskurs 1 till årskurs 9 finns i 20 kommunala och fyra fristående skolor. Skolor som har de yngre barnen har också förskoleklasser och fritidshem. Järfälla har en fristående och fem kommunala gymnasieskolor med olika inriktningar. Det finns även möjlighet att söka till gymnasieskolor som ligger i andra kommuner. I Järfälla finns också en folkhögskola och vuxenutbildning.

Barn och ungdomar prioriteras bland annat med kulturpedagogiskt arbete i förskolor och skolor, biblioteksvisningar och barnteater i alla kommundelar. På sport- och sommarlov arrangeras en mängd aktiviteter för barn och ungdomar. Tillsammans med grundskolorna har flera idrottsföreningar verksamhet under dagtid genom idrottslyftet."

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Järfälla