Såningsvägen 246

Järfälla
Lägenhet: 5 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Såningsvägen 246, Järfälla


Hyra:

19837 kr

Antal rum:

5 RoK

Boyta:

133 m2


Beskrivning

Järfälla - 5 rok - tillsv - 19 838 kr/mån
Uthyrningsperiod: 2016-09-01 - tillsvidare

Nyrenoverat gavelradhus i Viksjö - Järfälla uthyres tills vidare

Gavelradhus i två våningar och 133 kvm, uthyres i Viksjö i Järfälla på obestämd tid fr.o.m. första veckan i september 2016. Huset är delvist möblerat men kan anpassas enligt önskemål, möblerat eller omöblerat.

Huset kommer att vid inflyttning var i stort sätt nyrenoverat. Badrummet kommer att vara totalrenoverat med golvvärme, kakel och ny inredning. De flesta rum kommer att vara nytapetserade/nymålade och en totalrenoverad trappa. Alltså ett hus i mycket bra skick.

Huset har på entréplan hall, gästtoalett, tvättstuga (med tvättmaskin och torkskåp), kök (med diskmaskin, kyl, frys och mikro), vardagsrum, matrum/tv-rum/sovrum och ett litet förråd.
På övervåningen finns badrum med fönster, 3 sovrum, två med utgång till stor balkong och ett med fönster mot baksidan. Det finns en klädkammare och ett mindre "kontor" som också kan användas som litet sovrum.

Det finns två uteplatser, en på framsidan (sol hela dagen) med markis och en inglasad på baksidan (kvällssol).

På tomten finns ett förrådshus. Det finns också två äppelträd, ett plommonträd och ett jordgubbsland. Till huset hör också ett garage som ligger i länga 100 m från huset.

Området är mycket lugnt och barnvänligt med närhet till skolor och daghem. Viksjö golfbana finns på gångavstånd. Med bil tar du dig på 20 min in till Stockholms innerstad, med buss och pendeltåg ca 30 min. Ett av Sveriges största shoppingcentrum, Barkabystaden med bl.a. IKEA, ligger 5 min bilresa bort.

Hyran avser kallhyra.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Järfälla