Snapphanevägen 13

Järfälla
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Snapphanevägen 13, Järfälla

Hyra:

4000 kr

Antal rum:

1 RoK


Beskrivning

Inneboende
Min nuvarande inneboende ska flytta vidare så nu finns ett rum ledigt för rätt person. Rummet finns i en trevlig trea med tvättmaskin, balkong och nära till i princip allt. Ica- butik 150 meter bort, busshållplats 100. Gångavstånd till Jakobsbergs centrum och pendeltåg. Gångavstånd till Ikea och hela Barkarby handelsplats där även ICA MAXI finns. På 10 minuters gångavstånd finns minst 20 restauranger.

Vem är jag då? En kille på 42 år, jobbar inne i stan dagtid och har två barn varannan helg. Tycker om naturen, ser på fotboll och tv- serier. En tyst och enkel kille.

Vem är du? Du har fast jobb och hyfsat ordnad ekonomi. Det där med fast jobb väger tungt. Är du en festprisse så får du vara det, inga problem, så länge du håller det lugnt hemma. Du får vara beredd på två barn som kliver upp vid åtta varannan helg.

Vad erbjuder jag? Ett hyfsat stort sovrum, tillgång till resten av lägenheten (utom mitt sovrum så klart) med allt vad det innebär med tv, internet, tvättmaskin, köksutrustning o.s.v. Har du bil? Det går att ordna p-plats.

Intresserad? Dra iväg ett mail där du beskriver dig själv och ange kontaktuppgifter så hör jag av mig.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Järfälla