Snapphanevägen 20D

Järfälla
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Snapphanevägen 20D, Järfälla


Hyra:

4500 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

10 m2


Beskrivning

Inneboende sökes från 1 augusti
Hej!
Välkommen till Marcus och Sebastian! Vi är ett par som letar efter en inneboende till hösten (1 augusti) då vår nuvarande kommer att flytta. Det är ett rum på lite mer än 10kvm. Rummet hyr du OMÖBLERAT (på bilden är vår nuvarandes inneboendes möbler, så du kan uppskatta vad som får plats), det har ett stort fönster och två garderober som är det enda möblemanget.

Området är grönt, lugnt och precis utanför finns det en lekplats där det även är populärt att grilla. Lägenheten är rökfri även på balkongen, så röker Du hänvisas du till entrén där det finns askfat.

I lägenheten bor även vår hund Max, adopterad från Irland sen några år tillbaka. Han älskar alla, låter sällan men vill gärna sitta i knäet eller ligga bredvid.

Det vore kul om Du älskar film och tv-spel precis som vi. Vi har en hel vägg fylld med filmer! Ingen av oss är särskilt festgalen, men gillar att ordna vinkvällar, spelkvällar, filmkvällar eller bara mysigt häng någon enstaka gång i månaden. Du får gärna vara med på det och känna dig som en i "familjen".

I köket får du ett eget skafferi i ett överskåp, så antingen är det bra om Du är lång eller så får du låna pallen! Du får ett eget hyllplan i kylen och en stor låda i frysen. Behöver du mer plats för mat så är det bara att vi ordnar det för tillfället, men detta är alltså utgångspunkten. Det finns även diskmaskin nu för tiden också!

I badrummet får du även ett eget hyllplan i badrumsskåpet samt i ett överskåp ovanför tvättmaskinen/torktumlaren. Du behöver heller aldrig köpa tvättmedel eller sköljmedel så tvätta på när det finns möjlighet!

Vi har ett larmsystem som vi visar hur det fungerar när Du väl flyttar in. Detta ingår i hyran samt varmvatten och el (som är rörligt varje månad, men du får det för ett fast pris!). Kryddor, olja, toalettpapper och hushållspapper ingår också i hyran. Däremot så ingår inte internet, så vi föreslår att Du ordnar ett mobilt bredband eller så kollar vi andra lösningar. Vi själva har 100GB i månaden för ett ganska dyrt pris, men om du är ett Netflix-fan som vi, vet du att det inte räcker särskilt länge - speciellt om vi är tre personer som delar.

Varannan måndag kommer en städerska, om du vill att hon städar ditt rum också så får vi komma överens om det. I nuläget betalar vår inneboende 100kr extra varje månad för det. Då är det inte bara dammsugning som gäller utan en ordentlig genomkörare.

Det viktigaste för oss är att du håller rent på de gemensamma ytorna, och även kommer bidra till städschemat (som är ett tre veckors rullande schema), att du är en positiv person som vågar ta initiativ, och yttrar dig ifall något känns fel. Vi vill att du ska känna dig som hemma och må bra så att du bor minst ett år. (Kontraktet är ett år åt gången). Förvänta dig någon godbit då och då, eftersom jag (Marcus) tycker om att fixa i köket.

Så, nog skrivet. Hör gärna av dig och berätta mer om dig så återkommer vi så fort vi kan!

Mvh
Marcus och Sebastian (och Max)

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Järfälla