Söderhöjden

Järfälla
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Söderhöjden, Järfälla

Hyra:

4100 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

12 m2


Beskrivning

Ett rum (inneboende)
Hej,

Jag har ett 12m2 rum i min trea, tillgängligt för uthyrning. Rummet har bra ventilation samt ett stort fönster som får in mycket ljus och sol. Det är möblerat och i bra skick liksom resten av lägenheten.
I hyran inkluderas tillgång till badrummet, köket, snabbt internet via WI-FI, el samt tvättstuga som endast ligger några meter ifrån huset.

Rummet ligger i Jakobsberg, Järfälla.
Att promenera tar 10 min till Jakobsberg tågstation (finns buss om man vill).
Från Jakobsberg station tar tåget 17 min till Stockholm Central.

Nära huset finns det tillgång till mataffärer, ca 100 m till ICA och ca 200 m till ett Livs med ett bred sortiment av frukter och grönsaker. 700 m ifrån lägenheten finns också Barkarby handelsplats där bland annat IKEA ligger. Om man är trött på att handla och vill ta en paus från staden, så finns Järvafältet några meter där ifrån där kan man njuta av dess vackra natur genom en promenad, cykling eller kanske en picknick.

Rummet kostar 4.100 kr i månaden och skall betalas i förskott.
4.100 kr extra krävs som deposition vid första månadens betalning. Denna deposition kommer du att få tillbaka sista dagen när du lämnar rummet.

Personen som får hyra rummet ska vara en kvinna, icke rökare och utan husdjur. Den ska vara fastanställd och vara ordningsam och ha goda vanor.

Man kan nå mig på 073 514 14 49.

Hebe.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Järfälla