Uddnäsvägen

Järfälla
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Uddnäsvägen, Järfälla

Hyra:

5000 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

15 m2


Beskrivning

Rum i stor sjötomtsvilla
UTHYRES

Gillar du lugn & ro och vill bo nära naturen och vattnet då kan detta passa dig!

Vad; Rum uthyres
Var; Järfälla - Stäket
När; Inflytt sista aug.
Annons kvar = Boendet kvar

Visning sker löpande...

Nu har vi 1 rum ledigt i sjötomtsvillan nere vid vattnet. Det kommer vara du och en till som bor tillsammans i villan men i era egna rum. Finns ett stort vardagsrum och en stor altan mot vattnet, perfekt för grillning. Huset är möblerade med bädd, kyl, frys, mikro spis, diskmaskin, tvättmaskin mm.

De övriga som bor där finns i sina egna stugor men har också tillgång till villan för att utföra diverse sysslor så som dusch och tvättning mm.

Boendet erbjuder lugn och fridfull miljö i ett litet stugområde med nära till naturen.

Nere vid bryggan hittar du en fantastisk utsikt över sjön med kvällssol, man kan även bada och sola om man vill, tillgång till båt finns.

Hyran är 5000kr i månaden och allt ingår. Vid inflyttning erläggs även en deposition på 5000kr som gäller för uppsägningsmånaden.

Rummet är på ca 15 kvm och passar dig som vill bo själv eller om det är ett par fungerar det lika bra, för det är stora utrymmen i huset, men då gäller ett annat pris.

Parkeringsplats finns vid boendet och ingår i priset. Nära till kollektivtrafiken. Tar ca 45 min in till stockholm centralstation vid normal trafik.

Rökning sker utomhus. Inga husdjur tillåtna pga allergi.

Vidare så ser vi att du är ansvarsfull och betalar dina hyror i tid. Vi räknar med att du är skötsam och kan anpassa dig till den grupp som bor där just nu, viktigt att man respekterar varandra och kommer överens.

Tillträde sker enligt anvisning och boendet gäller tillsvidare.

Är du intresserad så hör av dig och berätta lite mer vem du är och hur din situation ser ut. Fler bilder skickas vid intresse.

Alla är välkomna!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Järfälla