Uddnäsvägen

Järfälla
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Uddnäsvägen, Järfälla


Hyra:

5500 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

15 m2


Beskrivning

Idyllisk stuga nära natur och vatten
Hej,


Uthyres/stuga i Järfälla vid vattnet.

Nu har vi fått ett rum ledigt i en stuga, planerad inflyttning är 1 augusti. Rummet är helt möblerat, har man egna möbler så går det att ordna.

Man har rummet för sig själv som är ca 15 kvm och passar perfekt för dig som vill ha lugn och ro i en fridfull miljö nära till naturen och vattnet. Finns också altan på 12 kvm som vätter ner mot vattnet som tillhör stugan. Det går att bo där året runt.

Stugan ingår i ett kollektiv där flera andra bor i sina stugor. I huvudbyggnaden så delar man på tvättmaskin, diskmaskin, dusch, toalett mm. Alla har rätt att vistas i huvudbyggnaden oavsett i vilken stuga man bor.

Rummet passar bäst för en person men är öppen för andra förslag vid rätt människor.

En fördel är om du är social och med glimten i ögat, viktigt att respektera vad som är ditt och mitt. Inte störa andra mm. Allt handlar om sunt förnuft. Du måste kunna visa papper på att du arbetar eller studerar och får inkomst varje månad.

Efter att du/ni sett stugan och vi är överens så ordnar vi ett avtal/kontrakt på 3 mån, om allt flyter på och alla är nöjda så förlängs kontraktet tillsvidare med 1 månads ömsesidig uppsägningstid åt båda hållen.

Hyran ligger på 5500kr/mån inkl.el + 5500kr i deposition som gäller för uppsägningsmånaden. Är ni ett par så gäller ett annat pris.

De som bor där nu är i blandade åldrar och gemenskapen är mycket bra, att grilla och ha lite allmänt trevligt tillhör vanligheten. Möjlighet till bad vid bryggan finns varje dag så länge vädret tillåter.

Att åka kommunalt till och från bostaden är inga problem, närmsta tågstation är Kallhäll.

Har ni frågor så är det bara mejla så återkommer jag.

OBS På söndag är det visning.
Först kontaktar jag via telefon och stämmer av, sedan bokar vi tid för visning.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Järfälla