Vetevägen 7

Järfälla
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Vetevägen 7, Järfälla


Hyra:

12000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

25 m2


Beskrivning

Friliggande Attefallshus
Friliggande, nybyggt hus i Viksjö, Jakobsberg uthyres från den 1/10 till en eller två vuxna, skötsamma personer med stabil ekonomi.

Helt nyproducerade 25 m2 med ljust vardagsrum och trappa upp till sovrum på loft. Fräscht kök och helkaklat badrum med golvvärme och tvättmaskin. Inredning med hög standard. Allt byggt 2016. Många fönster ger härligt ljusinsläpp. Väl isolerat med luftvärmepump, treglasfönster och element. Huset uthyres möblerat.

Du har en egen grind in till din trädgårdsplätt i ett lugnt, attraktivt villaområde i Viksjö, Jakobsberg.

Bussen till Jakobsberg centrum ligger ett stenkast bort och tar 4 minuter. Promenera tar drygt tio minuter. I Jakobsberg finns ett stort centrum med affärer och restauranger. Pendeltåget till City tar 20 minuter. I Viksjö ligger Sveriges bästa ICA, caféer och butiker.

I närheten ligger även Barkarby Outlet & handelsplats som är ett av Sveriges största shoppingområden, IKEA, Brukets skidområde och Görvälns slott. Nära natur, skog och badplatser. Nedanför huset ligger tennishall, fotbollsplan, ishall, simhall och en bensinmack med dagligvaruhandel. Flera gym i området och fina promenadmöjligheter.

Uthyres för ett år i taget med möjlighet till förlängning. Ömsesidig uppsägning om en månad. Deposition om en halv månadshyra ska erläggas och betalas åter om allt är i gott skick vid utflyttning.

Referenser och stabil ekonomi.
Skötsamt och lugnt beteende med respekt för grannar och omgivning krävs. Ej rökare. Inga djur. Uthyres ej till barnfamiljer.

Hyra 12.000 kr/månad inkl. vatten, värme och el. Förskottshyra.

Huset är under uppförande. Bilderna i annonsen är exempelbilder från planritningen.

Vid intresse skickar du en beskrivning av Er samt kontaktuppgifter. Endast mailsvar. I mailet styrks den ekonomiska finansieringen.


Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Järfälla