Viggengatan

Järfälla
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Viggengatan, Järfälla


Hyra:

10500 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

66 m2


Beskrivning

Nyproduktion 3:a i Barkarbystaden
Vi hyr ut vår nyproducerade 3:a på 66 kvadratmeter som ligger på andra våningen. Uthyrning sker från tidigast den 19:e november och som längst till 1:a oktober 2019. Lägenheten ligger på gångavstånd till Barkarby handelsplats med ett stort utbud av butiker. IKEA ligger också i närheten. Det är bra kommunikationer med nära till pendeltågsstation som tar dig till Stockholms T-central på 18 minuter.

Lägenheten består av två sovrum, ett vardagsrum/kök (öppen planlösning), hall och ett badrum. I det större sovrummet finns dörr till balkong som vetter mot innergården. Det är en ljus lägenhet tack vare ljusa väggar och golv samt bra ljusinsläpp från fönster. Lägenheten hyrs ut omöblerad. Köket är fullt utrustat med kyl/frys, diskmaskin, mikro, avfallskvarn, varmluftsugn och induktionshäll. Badrummet är helkaklat och har tvättmaskin samt torktumlare.

Hyran är 10 500 kr/mån. I hyran ingår kallvatten/varmvatten, värme, bredband och TV. Parkering finns i garage för 900 kr/mån.

Vi söker hyresgäster som är skötsamma, djur- och rökfria och som kommer ta god hand om lägenheten. En stabil inkomst och inga betalningsanmärkningar är ett krav.

En månadshyra tas ut i deposition utöver den förskottshyran som betalas vid kontraktskrivning. Förskottshyran innebär att hyran alltid betalas för nästkommande månad.

Om detta låter intressant får du/ni gärna höra av er via mail och berätta kort om dig själv/er själva. Ange även när du/ni skulle vilja flytta in och hur länge du/ni skulle vilja hyra (utifrån tidsaspekterna som angavs i början på annonsen).

Med vänliga hälsningar,
Mattias och Madelen

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa fler lediga lägenheter i Järfälla

Rapportera fel