Åbolidsringen

Jönköping
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Åbolidsringen, Jönköping


Hyra:

6000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

57 m2


Beskrivning

Radhuslägenhet intill Vättern uthyres
Hej,

Jag är en student på JIBS som under juni till januari hyr ut min fina radhuslägenhet då jag ska studera i Asien.

Lägenheten är 56,5 kvm med egen trädgård och altan. Bostaden, som är fullt möblerad, ligger i ett lugnt och fint område intill Vättern. Två hållplatser finns i bostadsområdet och på cirka 6 minuter med buss 26, 101 eller 17 tar Du dig till city. Med 5 minuters promenadavstånd till matbutik är bostaden helt perfekt för såväl student som familj.

Allt Du behöver finns i lägenheten, med ett kök utrustat med spis, ugn, mikro, vattenbryggare, kaffebryggare, brödrost, kylskåp och frys. Tallrikar, glas, koppar ugnsformar etc. erbjuds. Ett köksbord med fyra stolar (och plats för fler) och vitrinskåp finns även intill köket. Radhuset har också en större soffa, soffbord, tv-bänk samt TV och sound-bar.

Badrummet är utrustat med dusch (med troligtvis Sveriges högsta tryck), toalett och badrumsmöbel med spegel. En tre-sits bastu (el-uppvärmning) finns även i badrummet.

Goda förvaringsmöjligheter finns med två skåpgarderober, en byrå, ett städskåp samt en walk-in-closet. I sovrummet står 160 cm säng och två sängbord samt ett skrivbord. Dammsugare, strykjärn och strykbräda finns. Boendet har en gemensam tvättstuga men delas av få personer så tider finns alltid.

Lägenheten renoverades för något år sedan så väggar, golv (med golvvärme) och tak är allt nygjort. En parkeringsplats ingår i hyran samt internet (Fiber 100/100). El tillkommer.

- Lägenheten hyrs ut till icke-rökande
- Inga betalningsanmärkningar
- Hyrs ut juni (2018) till slutet av januari (2019)

Om du är intresserad av att veta mer om detta fina boende så tveka inte att kontakta mig!


Mvh, Elina Svelander

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa fler lediga lägenheter i Jönköping

Rapportera fel