Apotekargränd 4

Jönköping
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Apotekargränd 4, Jönköping

Hyra:

3900 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

30 m2


Beskrivning

Del i 3a Jönköping centrum
Hej!
Från och med 1 Januari 2016 kommer jag erbjuda en person möjligheten att dela min 3a på 60 kvd.
Du kommer att ha tillgång till hela lägenheten förutom mitt rum givetvis.
Lägenheten är fullt möblerad bortsett från ditt rum, där du får möblera efter egen önskan.

Har själv bott under liknande former under studenttiden och jag vet därför vikten av att verkligen komma överens med personen man delar lägenhet med. Det är därför jag är ute i god tid, för att ha möjlighet att träffa ett par människor som verkar reko, innan jag bestämmer mig.

Är du en people-person, djur och rökfri, inte med i belastningsregistret eller har några betalningsanmärkningar? Har du respekt för att hyror alltid betalas i tid? Är du trött på att bo "i-jag-vet-inte-var", och känner att centrum passar bättre?

Ja men då kanske vi kommer dela lägenhet efter årsskiftet...

Så vem är då jag?
Alexander, 25 år gammal och arbetar som sjuksköterska. På fritiden umgås jag mycket med nära och kära, vänner och familj. Tränar i lagom dos och tycker att ett rikt socialt liv är A&O. Med tanke på mitt yrke har jag lika många vänner från båda könen och funkar med vem som egentligen.

Du ska vara mellan 20-30 år (ca), glad, social, lätt att ha att göra med och RENLIG!!! Du behöver absolut inte umgås med mig, men det kan vara en fördel om vi kan prata med varandra eftersom vi kommer dela bla toalett...
Det kommer med största sannolikhet inte att hållas massa "hemmafester" så jag utgår ifrån att du tar med dig partyskorna till dina kompisar när du blir sugen på det.

Så...

Är du intresserad av lägenheten, vill jag helst ha ett mejl där du berättar lite kort om dig själv och också bifogar ett foto (blir alltid trevligare då), så får vi se vart det leder.

Ha det!
//Alex

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Jönköping