Ekhagen

Jönköping
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Ekhagen, Jönköping

Hyra:

4700 kr

Antal rum:

1 RoK


Beskrivning

Bergs Gårdshus
På en bakgård vid lugna natursköna Ekhagen med närhet till city, blir nu ett av Jönköpings mysigaste gårdshus ledigt. Ett genomtänkt compactliving i modern avskalad stil, omsorgsfullt möblerat med ny fräsch inredning. Här finner du en komfortabel säng som dagtid med sina ombonade kuddar fungerar som soffa. För eventuella nattgäster erbjuds en utdragssäng med samma bekväma uppsättning madrass och duntäcke.

Ett smart vägghängt klaffbord och två stapelbara stolar fungerar som matbord eller kanske arbets- o datorplats. Ovan bordet är den väl tilltagna smart-tv:n placerad, försedd med Canal-digitals utbud. På en annan vägg hänger ett praktiskt förvaring-system lämpligt för klädförvaring m.m. Ovan säng finner du ett väggfast skåpsystem avsett till förvaring av prylar eller kanske annat husgeråd.

Miniköket innehar kylskåp med litet frysfack, induktionshäll med två zoner, diskho samt mikro. Skåp och lådor innehar nödvändiga köksinventarier och redskap bl.a. en Nespressomaskin. Porslin, glas och bestick finns i en uppsättning av fyra. Vägghängd Electrolux ErgoRapido dammsugare står för städningen.

I boendets helkaklade badrum finner du en vägghängd wc, dusch med glasdörrar, kommod med förvaring och en handduksvärmare. Badrummet är försett med vattenburen golvvärme, så även allrummet. Mekanisk frånluft tillser huset med friskluft via tilluftsdon. Säkerhetsutrustning såsom brandlarm uppkopplat till sos och brandsläckare finns installerat.

Husets vidbyggda terrass som ingår i boendet, ligger i västerläge och angränsar mot en gemensam lummig trädgård där familjens två hundar ibland hälsar på. Här finner ni även två sköna fåtöljer med bord och en egen gasolgrill. Egen diskret passage mot gatan leder er till och från boendet. Som hyresgäst kan man efter överenskommelse nyttja huvudbyggnadens moderna och fullt utrustade tvättstuga.

Objektet uthyrs möblerat inklusive inventarier, värme, el, vatten samt tv-abonnemang. Inflyttning 1:a maj.

Vi söker intressent som har ordnad ekonomi och som värdesätter kvalité, ordning och reda i sitt boende. Rök- och djurfri är ett krav.

Är ni intresserad och kan flytta in enligt våra önskemål, är ni välkommen att skriva några rader om er själva och bifoga en bild.

I länk nedan finner ni fler bilder på objektet:
https://www.dropbox.com/sc/3bwu5r0xcrbn2xk/AACbEGV o-22QIZG1sqppWPNEa
(Inredning har löpande kompletterats, vilket framgår av vissa bilder.)

Vänligen, familjen Berg!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Jönköping