Gjuterigatan

Jönköping
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Gjuterigatan, Jönköping


Hyra:

4500 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

13 m2


Beskrivning

Centralt rum till student eller veckopendlare
Hej!
Jag och min sambo tänker hyra ut ett rum i vår lägenhet på 113 kvadrat som ligger precis bredvid Högskolan, bokstavligen 30 sekunders gångavstånd. Rummet är 13 kvadratmeter och möblerat med 105 cm säng, garderob, skrivbord och byrå. Vi delar gemensamt kök, vardagsrum samt badrum med dusch och badkar. Finns dock en liten (läs: liten) toalett utanför rummet som blir din egen. I köket finns en diskmaskin som tillåter oss att vara lite lata ibland men ändå viktigt för oss att hemmet håller sig rent och snyggt.

Hyra 4500 kr i månaden varav det ingår avgift för el, värme, bredband samt kostnad för möbler.

Lägenheten är stor och luftig och delas med oss två glada personer på 25 och 30 år. Vi söker någon som vill bo hos oss mellan augusti-december med möjlighet till förlängt kontrakt. En av oss är en go å glad Göteborgare som läser till socionom på Hälsohögskolan, den andra en energifull italienare med hjärta för matlagning och hälsa. Om du är lugn och tillbakadragen eller social och utåt spelar inte så stor roll så länge du respekterar hemmet och vad vi kommer överens om.

Perfekt för studenter som tycker om att vakna upp 10 min innan lektionen börjar eller veckopendlare.

Vill du veta mer eller är intresserad av att bli vår rumskompis? Skriv några rader om dig själv via mail så hör vi av oss! Inflyttningsdatum är flexibelt och efter överenskommelse.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Jönköping