Lantmätargränd 1

Jönköping
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Lantmätargränd 1, Jönköping


Hyra:

12000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

75 m2


Beskrivning

Central tvåa med öppen planlösning + vättervy
Hej!

Vi ska flytta utomlands och hyr därför ut vår lägenhet. Ungefärligt uthyrningsdatum är 1/10/2016 - 1/5/2017. Detta är eventuellt något förhandlingsbart.

Huset är nyproduktion med inflyttning December 2011 och innehåller 34 bostadsrätter. Vår är en stor tvåa på 75m2 med öppen planlösning och inglasad balkong på 8m2.

Från den utskjutande balkongen ser man såväl Vättern (20 meter), Östra storgatan (50 meter) samt Vox Hotell (10 meter). Det är ca 400 meters promenad till Tåg/Buss-stationen, 200 meter till Piren samt 150 meter till närmsta mataffär. Läget kan inte bli mer centralt. Trots detta störs man inte något av omgivningen tack vare de extra isolerade fönstren.

Lägenheten är genomgående inredd i 60-talsstil med mörkt ekgolv, vita väggar och teak som blandas med moderna inslag, designmöbler och konst. Kök samt toalett har högsta standard på såväl torktumlare, tvättmaskin, diskmaskin samt kyl och frys. Sovrummet samt hallen har gott om förvaringsmöjligheter. Toaletten har golvvärme. Dessutom finns förråd samt cykelförvaring i källaren.

Vi vill hitta någon/några som trivs och tar väl hand om lägenheten. Vår önskan är att hyra ut den möblerad som på bilderna. Såväl möbler, husgeråd, kabel-TV, snabbt fiber-internet, el, värme och vatten ingår hyran. Vi ser gärna att ni är helt djur- och rökfria.

Hör av er vid intresse för mer information samt bilder.
Den tänkta hyran är 12.000kr/månad eller högstbjudande.

Vi önskar en månads deposition.
Endast seriösa mail besvaras.

Vänligen,
Jens & Aphinya

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Jönköping