Liljeholmen Jönköpings Kommun

Jönköping
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Liljeholmen Jönköpings Kommun, Jönköping

Hyra:

5000 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

21 m2


Beskrivning

Ett stort rum om 21 kvm i en större lägenhet
Ett stort rum om 21 kvm i en större lägenhet på Liljeholmen, Jönköping med fantastisk utsikt direkt mot Vättern genom två stora fönster som vetter ut mot stranden. Takhöjd över 3 meter.

Jönköpings universitet nås via en härlig cykeltur längs med vackra Vättern, en promenad eller med buss som tar från 11 minuter. På promenad- och cykelavstånd finns även Jönköpings resecentrum, A6 köpcentrum, Solås Center m.m. Med andra ord nära till allt!

I rumshyran ingår gemensam del i bostadens nyrenoverade badrum och ett stort arbetskök om ca 12 kvm. Nyrenoverad tvättstuga och nyrenoverad innergård med cykelförråd. Hushållsel, värme, vatten och tillgång till Telia 100/100 Mbit, (värde 379 kr/mån) ingår i hyran.

Uthyres från från 1 oktober 2016 eller enligt överenskommelse. Snabbt tillträde möjligt.

Hyra: 5 000 kr/månaden

Hyresperiod: Tillsvidare dock längst t.o.m. 31 maj 2018.

Hyresförhållandet löper med tre månaders ömsesidig uppsägningstid för såväl hyresgästen som hyresvärden.

Vid ingående av skriftligt hyresavtal lämnas en månadshyra i deposition som återfås efter hyresperiodens upphörande efter att hyresgästen avflyttat från det hyrda utrymmet och det inte finns några av nedanstående skäl för depositionens förverkande:
1. Obetald hyra
2. Kostnad för att återställa eventuella skador orsakad av hyresgästen på hyresobjektet, inkl gemensamhetsutrymmen som inte utgör normalt slitage.

Jag är en 40+ årig ensamstående matlagningsglad pappa till en son på 3 år, bosatt i Jönköping men som studerar ett år vid Stockholms universitet. Vi bor alltså i övriga lägenheten. Eftersom du bor i en egen del av vår bostad, och då vi alla ska må bra och trivas, söker vi en lugn och städad person. Husdjur ej tillåtna. Hyrs enbart ut till rökfria personer då hälsa är viktigt för oss.

Skicka ett svar med ditt namn, tillsammans med en kortare beskrivning av dig själv och hur du ser på att bli inneboende och kontaktuppgifter.

Rummet är för stunden inte helt iordningställt för att hyras ut, och därför skickas ingen bild. Utrymmena visas upp efter överenskommelse.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Jönköping