Mellangatan 22C

Jönköping
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Mellangatan 22C, Jönköping


Hyra:

7100 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

63 m2


Beskrivning

Öppen, ljus 3:a på Liljeholmen uthyres
Vi hyr ut vår trerumslägenhet på Mellangatan, Liljeholmen i Jönköping från och med 6 november. Perfekt läge med 200 meter till vackra Vätterstranden, 10 minuters promenadavstånd till A6 Center och 15 minuters promenad till Jönköping Centrum. Busshållplats 150 meter bort med flera busslinjer.

Två sovrum (ett större och ett mindre), allrum, kök, toalett och stor hall. Lägenheten är ljus och enkelt inredd för att ge så öppna ytor som möjligt och det finns gott om förvaringsutrymmen. I kök och stora sovrummet är det sol på morgonen, medan vardagsrummet och lilla sovrummet får sol på eftermiddagen.

Bra med förvaringsutrymmen i båda sovrummen, köket samt ett stort hallförråd/walk-in-closet med plats för hela din skosamling om så önskar.

Hyrs ut i 6 månader från och med 6 november. Det finns också stor möjlighet till förlängning, men det vet vi tidigast efter årsskiftet.)

Uthyres möblerad. Ni är välkomna att ställa in egna möbler, men vi kommer inte att ta bort möbler innan uthyrning (sängen kan diskuteras).

Rök- och djurfria hyresgäster sökes. Referenser från tidigare boenden kommer att efterfrågas.

- Tidsperiod: 6 månader f.ro.m. 6 november (med möjlighet till förlängning).
- Två månaders uppsägningstid för båda parter.
- Hyra: 7 100 kr/månad (ska betalas senast 27:e varje månad)
- I hyran ingår el, bredband (Com Hem), samt användande av möbler, köksartiklar o dyl.

- Deposition på en månadshyra i samband med inflyttning. Kommer att betalas tillbaka vid utflyttning, efter genomgång av lägenheten och möblemang att inga skador uppkommit.

OBS: Endast mailsvar, svarar ej på telefonsamtal.

/Isac & Lendsy

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Jönköping